Sex vides homoseksuaaliseen maksullista seksiä

sex vides homoseksuaaliseen maksullista seksiä

Siitähän asiakkaita ei voi syyttää. Outoa on sekin, että huumekauppiasta rangaistaan rankemmin kuin ostajaa. Miksei tästä voitaisi ottaa mallia niin, että pääsisi käyttäjärikoksella, jos ostaa pienen määrän seksiä omaan käyttöön. Ketkä voisivat olla Ketkä voisivat olla maksullisten naisten asiakkaita? Heteroseksuaaliset miehet ovat mustasukkaisia naisesta, jonka kanssa ovat harrastaneet seksiä. Homoseksuaaliset miehet eivät ole kiinnostuneet naisten seksuaalisuudesta. Biseksuaalisia miehiä ei haittaa, vaikka toiset miehet jakavat hänen naisensa.

Toinen ulottuvuus on itsetuhoisuus. On iso riski saada seksitauti maksulliselta naiselta. Varsin usein rikollisjärjestöt ovat mukana maksullisessa seksissä. Mutta ilmeisesti kiristyksen uhka kohdistuu lähinnä entisiin asiakkaisiin, jotka pitäisi saada pidettyä rahasampoina. Kolmas ulottuvuus on seksuaalisen itsearvostuksen puute: Maksullista seksiä käyttävä mies uskoo, että hän ei kelpaa naisille.

Nuin typerää tekstiä en ole lukenut öö vähään aikaan kiitos viikon parhaista nauruista. Me hupakotkit huolehdimme terveydestä suurin osa sitä varten on kondomit ei ne taudit suutelussa tartu!! Jos olisit hiljaa kun et tiedä selvästi Vakkareita on mutta pelkästään ne eivät riitä. Olen saanut uhkailua tappouhkauksia jos laki menee läpi sutenöörit iskevät kimppuun.. Jos tämä typerä laki menee läpi veri lentää ja hupakoiden asema huononee! Ruotsissa on jo niin käynyt.

Lukuisia tapauksia jos vähän lukee sihteeriopiston foorumia. Tota noin neiti 86, mikä ihme Tota noin neiti 86, mikä ihme sinua voi naurattaa, kun itse kehuskelet saaneesi nytkin jo tappouhkauksia ja ammattisi varjopuolina kerrot vielä tulevaisuudessakin veri lentää. Miten ihmeessä voit olla moisessa ammatissa ja miten tämä kaikki kauheus voi sinua naurattaa? Minua ainakin hirvittäisi ja moisesta ammatista ja rikollis porukasta juoksisin kyllä kauaksi rauhaa ja turvallisuutta rakastavien ihmisten pariin.

Tai sitten kyseessä oli paranormaali ilmiö, simapullon henki, jota neiti käskytti olemaan hiljaa. Itse asiasta sanon, että neidin elämä on vallan hurjaa. Sutenöörit iskevät kimppuun, veri lentää ja tappouhkauksia sataa. Komeat vakkaritkin tuntuvat pikku-uutisten perusteella arvottavat neitien hengen ja terveyden kovin köykäisiksi. Yrittäjävapautta ei saa estää Yrittäjävapautta ei saa estää lainsäädänöllä. Kaunis nainen tai mies voi tienata tuhansia tuhansia euroja kuussa seksinmyynillä niin antaa nyt heidän hoitaa työnsä.

Maailman vanhin ammatti ja suurimaksi osaksi oma valinta. Yrittäjä, olet täysin Yrittäjä, olet täysin hakoteillä, seksikauppa ei ole mitään yrittäjyyttä sanan varsinaisessa merkityksessä. Näiltä seksinmyyjiltä, kun jäävät verot ja muut lakisääteiset maksut maksamatta ja kirjanpitokin pitämättä.

Tilinpäätöksestä tuskin ovat kuulleetkaan! Kirjanpitolakia rikkovat, eivätkä ilmoita voittojansa. Mikäs firma se sellainen on joka voi toimia ilman lakisääteisiä velvoitteita, kun oikeilta yrittäjiltä vaaditaan noudattamaan moniakin lakeja?

Pelkkää lainrikkomistahan näiden sutenöörien ja huorien touhu on johon mukaan sekoittuu vielä muukin kova rikollisuus. Maksullinen seksi on jokaisen Maksullinen seksi on jokaisen oma asia!

Komissio vaatii kansainväliseltä yhteisöltä myös useita muita toimia seksityöläisten aseman parantamiseksi. Komission tärkein ehdotus on, että vapaaehtoinen prostituutio on tulkittava samanlaiseksi työksi kuin mikä tahansa muukin ammatti. Virallinen ammattiasema vähentäisi seksikauppaan liittyviä haittoja ja parantaisi seksityöläisten asemaa monin tavoin, komissio toteaa raportissaan.

Samalla seksikauppa siirtyisi valtioiden valvontaan ja sitä kautta nykyistä paremmin myös hallintaan. Yhteiskunnan kontrolli tarkoittaisi muun muassa HI-viruksen leviämisen vähenemistä ja prostituoitujen kokeman väkivallan vähenemistä. Seksikaupan laillistamisen lisäksi komissio vaatii kaikkien vapaaehtoisten seksiaktien vapauttamista lainsääntelyn piiristä.

Samoilla perusteilla on Samoilla perusteilla on vaadittu huumeiden vapauttamista. Maksulliset huumeet ovat jokaisen oma asia! Esimerkiksi heroinikauppa voisi siirtyä valtioiden valvontaan ja sitä kautta nykyistä paremmin hallintaan. Yhteiskunnan kontrolli tarkoittaisi muun muassa huumepiikkien välityksellä leviävien tautien ja nistien kokeman väkivallan ynnä kuolemaan johtavien yliannostusten vähenemistä.

Valtionhallinnon tehostamisohjelman mukaisesti palkattaisiin vaikkapa vaativuustason valvojia valvomaan prostituoituja, sutenöörejä ja asiakkaita - sama tietenkin heroiinin kanssa. Työtilat valvontaan myös, esteettömyys ja ergonomia kunniaan ja bordellit yhtä homeettomiksi kuin lapsukaisten koulut. Sillai ei tulisi kriminalisoitua vapaaehtoisia. Lisäksi myyntihenkisen prostitution ja huumevälityksen laillistaminen saattaisi ammatit mol.

Jos taas kaupalliset naiset, sutenöörit ja diilerit luokiteltaisiin ammatinharjoittajiksi, heille voisi järjestää starttipaketit ja työttömyysetuudet tyky-toiminnoista puhumattakaan. Oikeudet toisivat luonnollisesti myös tulosvastuita, eli työttömyysetuudet eivät suinkaan lankeaisi kuin manulle illallinen ;. Prostituutio on enemmän tai Prostituutio on enemmän tai vähemmän laillista suuressa osassa EU-maita, esimerkiksi Hollannissa, Saksassa, Itävallassa, Kreikassa, on bordellit legalisoitu.

Prostituutuo on enemmän tai vähemmän laillista, esimerkiksi Tanskassa, Espanjassa, Italiassa, Portugalissa, Luxenburgissa. Aikuisilla kansalaisilla on oikeus tehdä keskenään mitä he haluavat, kunhan he eivät vahingoita muita ihmisiä.

Näin saadaan rikosten tutkinta keskittymään oikeisiin asioihin eikä poliisiin ja oieuslaitoksen rajalisia resursseja tuhlata turhaan kansalaisten makuukammarivalvontaan. Uusi Seelanti dekriminalisoi seksipalvelujen kaupan vuonna ; lain uudelleenarvionti osoittaa että laiki toimii ja on saavuttanut sille asetetut tavoitteet. Kanadan Ontariossa kumottiin lait, jotka kieltävät bordellit, parittajat ja asiakkaiden hankinnan, koska ne ovat perustuslain vastaisia.

Uusi tieto Suomesta ja maailmalta, kuten esim. Monet asiantuntija järjestöt suosittelevat kannanotoissaan dekriminalisointia. Lainsäädännössä aikuisten vapaaehtoista seksipalvelujen kauppaa ei saa sekoittaa ihmiskauppaan, seksuaaliseen ihmiskauppaan, raiskauksiin tai muihin väkivallan ja hyväksikäytön muotoihin ja lapsiprostituutioon, koska aikuisten vapaaehtoisessa seksipalvelujen kaupassa omasta elämästään, seksualisuudestaan ja ruumiistaan itse päättävät aikuiset, sekä naiset että miehet, myyvät ja ostavat, tai eivät myy ja osta, vapaaehtoisesti seksipalveluita, heidän "itse" henkensä ja sielunsa ja vartalonsa pysyvät edelleen heillä itsellään, eivätkä siirry asiakkaalle tai häviä mihinkään seksipalvelun myynnissä yhtään enempää kuin muunkaan palvelun myynnissä, kuin vaikkapa jalkahoitopalvelun myynnissä.

Tunnista aikuisten vapaaehtoinen yhteisymmärryksessä tapahtuva maksullinen seksi http: Eurooppalaiseen Eurooppalaiseen kaksinaismoralistiseen, katolilaisuuteen ja esiaviolliset suhteet kieltävään kulttuuriin bordellit kuuluvat kuin nenä päähän. On vain niin, että kuten kaikissa pa.. Patriarkaalisessa kulttuurissa miehet kuitenkin tarvitsevat maksulliset palvelunsa, koska ei ne voi olla sillai rukosnauhoja hypistelevien vaimojensa kanssa.

Ja kun kotimainen tarjonta on niukkaa, ovat liivijengiläiset tulleet apuun löydettyään ruusunpunaisen markkinaraon syvimmän olemuksen. Jokainen nettiä käyttävä kykenee katsomaan esimerkiksi Brysselin ja Hampurin rikostilastoja ja sitä, miten väkivalta- ja huumerikokset keskittyvät punaisten lyhtyjen alueille.

Halpatuontia harjoittavien liivijengiläisten aasialainen, afrikkalainen, romanialainen tai bulgarialainen tavara edustaa vain käyttöarvoaan, kun passit ja viisumit on takavarikoitu ja henkensä, sielunsa ja vartalonsa liivimiehelle menettänyt nainen on pantu tekemään mitä naisen on tehtävä.

Kansanedustaja Anna Kontulalla on hyviä ja huonoja ajatuksia ja ulkomailla tehdään hyviä ja huonoja ratkaisuja. Perustuslakeja on moneen lähtöön. Voi vain kysyä, miksi Voi vain kysyä, miksi eduskunnan naisverkosto ei halua kriminalisoida seksin myymistä Laittomuutta toiminnassa on se, että harva maksaa veroa.

Jos maksaa veroa, niin pääsee ihan lehteen, mutta toivottavasti tämä rehellinen toiminta tulevaisuudessa vielä lisääntyy. Minulla ei ole mitään prostituutiota vastaan. Mitä hyväksyttävämmäksi se tulee "moraalisestikin", niin sen parempi vain. En jaksa uskoa, että prostituution kieltäminen vähentäisi yhtään pimeää ja hyväksikäyttöistä toimintaa, tottakai vain päinvastoin.

Kaikki prostituoidut eivät ole alistettuja reppanoita. On itsenäiselle "yrittäjälle" tyypillistä, että hän valitsee asiakkaansa, hänellä on vakiasiakkaita, muutaman asiakkaan kanssa tulee ihan kohtuulliset tulot jo.

Tällaista sivutointa harjoittaa esim. Ei yhtään hölmömpi tapa ansaita, jos seksistä tykkää. Toki on surullisempiakin tapauksia, huumeisiin tarvitsee paljon rahaa ja seksin myynnillä sitä saa helposti. Mutta kuten näistäkin esimerkeistä huomaa, "huoria" ei voi niputttaa mitenkään yhteen kategoriaan. Maksetulle seksille on aina tilausta, sitä ei turhaan kutsuta maailman vanhimmaksi ammatiksi. Tätä ammattia ei poisteta halveksunnalla, arvostuksella sen sijaan saadaan vaarattomammaksi.

Mutta ihan kuten maksullisia ihmisiä tulee aina olemaan, tulee myös olemaan tässäkin ketjussa jo esiintyneitä silmille sylkijöitä. Enkä ymmärrä ollenkaan logiikkaa siitä, että jos prostituutio tulisi "hyväksytyksi"? Ei avaudu minulle ollenkaan? Poliisin ammatti on hyväksytty, mutten minä sen takia voi mennä ketä tahansa ihmistä pyytämään että otapa kiinni tuo varas.

Tai kun taksikuskin ammatti on hyväksytty, voinko mennä tuonne kadulle sanomaan kenelle tahansa että viepä minut naapurikaupunkiin, ja istua pokkana takapenkille? En nyt ihan ole varma, mitä tuolla roiskaisulla tarkoitat. Mutta kyllä, prostituoituna toimiminen ei ole minulle ihan käsittämätön ajatus. Voisin harrastaa seksiä rahasta, periaatteessa ainakin. Jos noin kuitenkin kävisi, reaktioni olisi varmaan aivan hillitön raivo. En tiedä millä tavalla sitä purkaisin.

Se on ainakin varmaa, että jos todistajia olisi paikalla, nostaisin syytteen kunnianloukkauksesta. Jotkut ovat jo nyt niin röyhkeitä että kysyvät, halua siis löytyy. Kuinka moni kysyisi sitten jos prostituutio alettaisiin hyväksyä, kyllähän silloin voisi kysäistä ihan ohimennen kun ei sitä ole loukkaukseksi tarkoitettu? Kun yhdenillanjutut on alettu hyväksyä, joka baarireissulla voi joutua kuulemaan kysymyksen: Mikä sun nimi on?

Ajattelin kirjoittaa perustelut, mutta mitä ihmettä sanon ihmiselle, joka pitää seksiä kauppatavarana samoin kuin kiinalaisia halpiskenkiä tai tarjousmakkaraa? Jotkut vain ovat niin käytännöllisiä, että mitään henkisiä arvoja ei ole heille olemassakaan. Juu, unohdin mainita, koska arvasin kyllä että tähän vedotaan etten minäkään lähellekään stereotyyppiseltä maksulliselta näyttänyt.

Ihan keskellä päivää tapahtui molemmat ja vaatetuksena normaali keskivertonaisen arkivaatetus, takki päällä ja kaikkea. Meikkiä tuskin ollenkaan, koska harvoin käytän. Meillä on töissä jatkuvasti nuoria naisia työharjoittelussa ja osa sitten myös kesätöissä vähän pidempään ja vaikka olenkin jo lähes nelikymppinen mies, niin nämä nuoret tytöt tulevat todella nopesti mukaan siihen flirttailuun, mitä meillä työpaikalla tiettyjen henkilöiden kesken on.

Ja aivan takuulla lahjoittaisin näille nuorille täysikäisiä opiskelijatytöille vaikka sen tonnin kerrasta, ennen kuin laittaisin saman rahan johonkin punaisen ristin tai muiden "hyväntekeväisyys" järjestöjen kassaan.

Seitsemän vuoden ajalta löytyy vähintään kymmenen tyttöä, jotka ovat menneet jopa niin pitkälle, että ovat "vahingossa" hipaisseet minua tuon tuostakin, eli heille raha olisi varmasti kelvannut..

Eihän sinun tarvitse suostua noihin pyyntöihin! Eihän ne ole kuin sanoja. Ainahan noita kyselijöitä ja vonkaajia on ollut, tulee aina olemaan myös. Turha syytellä prostituution yleistymistä tai hyväksymistä tai maan pinnalle nousua. Pakkoko siellä baareissa on käydä jos nuo kiinnostuksen osoitukset kunnianloukkauksena ottaa?

Seksin myyminen on ammatti. Seksin ei tarvitse olla sinulle kauppatavaraa, jos se jollekin muulle on. Kyllä se edelleen ihan yhtä suurelle osalle ihmisistä on rakkauden teko kuin aina ennenkin. Luuletko todella että kun seksin myynnistä ja ostosta tulee entistä hyväksyttävämpää, sitä ennen rakkauden tekona pitäneet alkaisivat pitää kauppatavarana?

Mistä kunnian loukkauksesta, mieshän vain sanoisi erehtyneensä henkilöstä ja sopineen treffit jonkun huoran kanssa, jonka tuntomerkkeihin passasit.. En osta kiinalaista rihkamaa, enkä tarjousmakkaraa, mutta taitavalle naiselle maksaisin mielelläni. Sitä paitsi, mitä hyväksytympää seksin ostosta tulee, niin sitä enemmänhän sitä ostettavaa löytyy ihan selkeistä ostopaikoista. En ymmärrä tuota hölynpölyä että sitten alettaisiin kaikkia naisia ahdistella ostotarjouksilla.

Jos minä haluaisin ostaa seksiä, en kysyisi sitä joltain vastaantulevalta mieheltä: D vaan etsisin palveluntarjoajia. Eiköhän niin tehdä nytkin, miksi se yhtäkkiä muuttuisi? Verisimmätkin loukkaukset ovat vain sanoja.

Jos sinulla ei ole itsekunnioitusta, sinua ei tietenkään voi loukata. Minun ei tarvitse rajoittaa elämääni välttyäkseni törkeyksiltä, vaan ihmiset joilla on tarve kysellä seksin myynnistä saavat vain pitää suunsa kiinni. Ja useimmat heistä saadaan pitämään suunsa kiinni sillä, että seksin ostajia ja myyjiä kohtaan osoitetaan halveksuntaa. En halua katsella sellaista, eikä halua moni muukaan. Kaikilla on silloin tällöin tarve alentaa itsensä tavalla tai toisella.

Minua iljettää se, että sille halutaan yleisöä. En ajatellut vaatetusta minäkään. Minä käytän meikkiä, paljon. Pukeutumiseni on enemmän näyttävää kuin keskivertoa. Eikä minulle ole koskaan tarjottu maksua.

Minun käytökseni viestittää, että minulla on itsekunnioitusta ja minua on myös kohdeltava kunnioittavasti. Sinun käytöksesi ilmeisesti viestittää samoin kuin tekstisi että sinua ei pahemmin tarvitse kunnioittaa.

Enpä tunne mitään tarvetta hillitä. Jokaisella on aina selitys kun saa haasteen oikeuteen, sittenpä nähtäisiin miten käy. En minäkään osta vaatteita ihmisten päältä, vaan ostan ne vaatekaupoista. Ei ole mitään välitöntä suhdetta sen välillä, että prostituutio on laillista, ja että sinulta kysytään seksiä, rahalla tai ilman.

Kuulostaa siltä että olet halukas rajoittamaan muiden vapauksia reippaasti oman oletetun mukavuutesi tähden. Nyt meni ohi ja kaukaa. Miten edes voit tehdä analyysia toisen ihmisen käytöksen viestittämisestä, kun et tunne tätä? Tarkoituksesi lieneekin vain korottaa itsesi ja polkea toisia maahan, sehän on aika tyypillistä teikäläisillä, ahdasmielisesti ajattelevilla muita karsinoivilla.

Näkeekö mielestäsi kenestä tahansa ohi kulkevasta ihmisestä, että hänen käytöksensä viestittää hänen olevan ostettavissa tai sitten ei? Ja vaikka sinä näkisitkin, niin tuskinpa muut. Sitä paitsi ohihan tuokin meni, että olisin ollut ostettavissa, koska en myynyt näille pyytäjille seksiä. Sen sijaan sinun tekstisi hohtavat muiden ihmisten kunnioituksen puutetta, keskustelu- ja perustelutaidottomuutta, koska hyökkäät noin vahvasti toisen persoonaa vastaan, asioista puhumisen asemesta.

Kuuleppa nyt maksuton nainen, kenen lapset, ja kenen vaimot sinä olit niinkuin ajatellut tähän hommaan? Kyllä asia nyt on vaan niin että intiimi elämä ei ole kauppatavaraa, jos tykkäät niin niin ota ja lähde kaupittelemaan tavaraasi.

Kuka haluaisi olla oikeasti naisen kanssa jota kutsutaan tuhannen mulkun maijaksi. Mikäs ylin työnjohtaja minä olisin? D Eiköhän ideaali ole, että jokainen itse päättää mitä tekee. Eikä tietenkään lapsia mihinkään työhön, sehän sentään on laitonta. Ja miksi toinen vaihtoehto on avioliitossa oleva nainen? Taitaa olla aika ahdasmielisessä tai sitten elämän kirjoa kokemattoman ihmisen tunnekuohussa kirjoitettu koko viesti, lienee turha enempää jatkaa. No sen verran voin informoida, että kaikille seksi ei ole niin valtaisan intiimiä.

Joillekin rakastelu ja seksi on hieman tai paljonkin eri asioita. Eihän siihen kenenkään ole pakko ruveta, mutta jos joku täysi-ikäinen haluaa, niin en ole estämässä.

Paitsi mitä ihmettä tarkoittaa tuo "oletettu". Sinä yrität rajoittaa minun vapauttani kun yrität pakottaa minut hurraamaan seksin myynnille. Ei tässä väitellä seksin myynnin laillisuudesta, vaan sen hyväksymisestä.

Kaikki ihmiset yritetään pakottaa hyväksymään moraaliton käytös, koska osa haluaa hyväksyä sen. Itsehän sanoit että voisit harkita myyväsi seksiä. Jos ajattelutapa on tuollainen, on aika samantekevää myykö joskus seksiä vai ei. Ei se myyminen enää paljon enempää ihmistä halventaisi.

Tai sano toista sairaaksi siksi että toinen ei kunnioita sinua. Miten ihmeessä edes kuvittelet, ettet saisi halveksivia, persoonaasi kohdistuvia kommentteja, kun julistat täällä että voisit myydä seksiä? Jos se, että en hyväksy aivan kaikkea, tekee minusta ahdasmielisen, olen mielelläni ahdasmielinen.

Kunnioitan ihmisiä siihen asti että he tekevät jotain menettääkseen kunnioitukseni. Sinun kirjoituksesi saivat sen aikaan alta aikayksikön. Tätä on varmasti vaikea uskoa, mutta on olemassa hyvin paljon ihmisiä, jotka eivät ansaitse kunnioitusta. No ihan varmasti kukaan ei näe ajatuksiani, en usko ajatustenlukuun. Nämä ostotarjoukset sitäpaitsi tapahtuivat aikana ennen kuin olin edes miettinyt kovin kummoisesti prostituutiota saati suhtautumistani siihen.

Joten ei osu nyt ollenkaan. Minulle on ihan sama, kunnioitatko sinä minua. Aina on ihmisiä, jotka halveksuvat toisia syystä tai toisesta.

Muista vain, että turha odottaa muiden kunnioitusta, kun itsella on halveksuva asenne. Joo, en toki Suoli Voin silti ilmaista huomaavani, milloin kommentti on asiapohjainen, milloin pelkkää silmille sylkemistä ja oman pahan olon purkamista. Voisinhan minä jatkaa sinun linjallasi ja sanoa että et ole kovin haluttavan näköinen, kun sinulle ei kukaan seksistä maksaisi. Onko tämä mielestäsi asiallinen heitto? Nuo viestit näkyvät vaikka ihminen ei koskaan itse pysähtyisi miettimään.

Miksi ihmeessä alat tyrkyttää tietoa omasta elämästäsi ja sitten riehut kun toiset käyvät siihen käsiksi? Asetuit aivan itse maalitauluksi. Olisit voinut helposti välttää sen, kun olisit kirjoittanut vain yleisellä tasolla. Tietysti tämä käyttämäsi väittelytaktiikka tehoaa minua empaattisempiin ihmisiin hyvin. Kovin moni ei käy itsestään henkilökohtaisia asioita kertovan ihmisen kimppuun, kun luodaan jonkinlainen tunneside heti alussa.

Miksi sinulle on niin valtava ongelma siinä, että jotkut eivät halua tehdä seksin myynnistä hyväksyttävää ja normaalia ammattia? Vastustatko vain periaattesta sitä että jotkut haluavat säilyttää elämässä jotakin tasoa? Kaikkea saa tehdä mitä ei ole nimenomaan laissa kielletty? Pääset loukkaamaan minua ja sylkemään silmilleni, paitsi ettet oikeasti loukannut koska lause oli naamioitu kysymykseksi.

Pääse nyt jo yli siitä että jollekin vain satutaan ehdottelemaan ja toiselle ei. Nämä ehdotukset sitä paitsi kertovat enemmän ehdottajasta kuin siitä kohteesta, sehän on selvää. Etkä voi edes omia päätelmiäsi tehdä objektiivisesti tilanteista, joista sinulla on nyt hyvin vähän informaatiota. Vähän naurattaa kun olet nyt niin juuttunut tuohon ajatukseesi ja yrität käyttää sitä lyömäaseena onnistumatta lainkaan. Olen sanonut ettei seksin myynti ole minulle mitenkään mahdoton ajatus - periaatteessa.

Sekö on mielestäsi omasta elämästä kertomista vai tarkoititko jotain muuta? Sehän on vain periaatteellinen kysymys, minulle seksi ei ole mitään häpeällistä ja likaista, vaan mukavaa puuhaa, josta voisi saada vielä lisäksi tienestiä.

Eihän sinun tarvitse olla siitä samaa mieltä omalla kohdallasi, mutta älä heitä lokaa muulla tavalla ajattelevien päälle. Vastustan sitä että tuomitaan korokkeelta sellainen, johon itsellä ei ole osaa eikä arpaa ellei tuolla alempana kirjoittaneen arvio osunut ja uponnut, että sinun osasi on pelko omasta kelpaamisestasi.

En minä tuomitse ja sylje kenenkään päälle, joka on sellaisessa ammatissa, jota en itse mistään hinnasta tekisi. Viimeinen heittoni oli esimerkki sinulle, että näet miten typerää on arvioida toisen olemusta tai käytöstä.

Sen sinä teit minulle, ja minä toin esimerkilläni vastaavan sanomisen sinulle kohdistettuna. Et mitä ilmeisemmin siltikään ymmärtänyt. Koska olit itse tilanteessa, sinä sanelet ainoan ja oikean tulkinnan. Muut saavat kuunnella ja pitää suunsa kiinni. Siksi että vastustajalla ei olisi mahdollisuutta ilmaista eriävää mielipidettä, koska se on heti henkilökohtaisuuksiin menemistä. Paitsi että minä tietysti ilmaisin eriävän mielipiteeni, ja siitä hyvästä olet tähän mennessä sanonut minua ainakin sairaaksi, rumaksi ja ahdasmieliseksi.

Kyllä tuo minusta voidaan luokitella riehumiseksi. Paitsi ettet ole tietenkään sanonut, vaan vain vihjannut. Eikä vihjauksista saa vaatia tilille, koska ne ovat aina vain väärinkäsityksiä. Saat toki olla eri mieltä, mutta pidä sitten suusi kiinni. Sait sanottua sen loukkauksen minkä halusit, mutta yrität teeskennellä ettet yrittänyt loukata jotta vaikuttaisit itse kunnon ihmiseltä. Kuten sanoin, sopii pelkureille. Jätit vastaamatta näihin aiemmin esittämiini kysymyksiin, koska sinua kiinnostaa enemmän puhua itsestäsi ja minun puutteistani.

Puhelinmyynti ja roskakuskina olokaan eivät ole mitään ylistettäviä asioita, mutta ei mun mielestä niitä tarvitse lopettaa. Ei kaikkea mikä ei ole sun tai mun mielestä aivan mahtavaa, tarvitse lopettaa, jos haitat yhteisölle jää vähäiseksi. En ole sitä mieltä, että sun tarvitsisi pitää seksin myyntiä moraalisesti hyväksyttävänä, mutta ei sitä tarvitse sun pelkän mielipiteen takia lopettaakaan.

Se voidaan luultavasti hoitaa niin, että se ei kosketa sua mitenkään. En usko että se myöskään vaurioittaa ketään siihen osallistuvia, jos se perustuu vapaaehtoisuuteen, ja sen voi lopettaa halutessaan. Jotkut känniääliöt tulevat ehdottelemaan naisille esim. En ole koskaan käynyt huorissa, joten asia ei sinänsä henk. Olipa harvinaisen typerää kommentointia. Tästä on ihan konkreettinen kokemus Suomesta. Ja äskenhän kerroit ylempänä, että olisit valmis myymään.

Seksi on laaja Valitettavasti henkinen kapasiteettisi ei riitä älylliseen ja rakentavaan keskusteluun seksin koko laajuudesta. Olet kuin kiukutteleva murkku ja luultavasti oletkin. Ei vielä mitään ymmärrystä elämän koko kirjosta.

Mikä teitä miehiä oikein vaivaa, kun ette naista saa, vaan vonkaatte ja valitatte täällä, kun ei naista saa, vaikka maksaisi? Muuten olen ollut samaa mieltä, mutta itseään voi kunnioittaa myös siten, ettei kaikesta loukkaannu. Olen sellaisessa työssä, että saan kuulla joskus melko sairaita juttuja, mutten loukkaannu enää, vaan otan osan huumorilla. Loukkaajat eivät tajua hölmöyttään. Tällä en suinkaan hyväksy sitä, että jotkut miehet esineellistävät naisia tai muita ihmisiä.

Ei ole muuten Lappi ainoa paikka, jossa ns. Yksinäinen nainen ravintolassa, yksin kulkeva nainen iltamyöhään töistä tullessaan. Miten nämä naiset, jotka maksavat seksistä, käyttäytyvät. Kulkevatko autoillaan vonkaamassa iltaisin ukkoja? Se loukkaa, koska se on YÖK! Yksi ihmisen perustarpeista, johon kaikilla ei ole mahista saada tyydytystä kotikonstein parisuhteessa. Ja missään ei ole sanottu, että vain em. Tampereella on virallisesti yksityisyritäjänä seksiä myyvä henkilö.

Hän maksaa veronsa, ym. Toiminimen päätoimiala on seksin myynti. Kohta voi olla että työvoimatoimistosta "pakotetaan" seksityöhön, jollei muuta työtä löydy? Käyn Tampereella useamman kerran vuodessa, joten voisin tutustua häneen. Sinäkin tietäisit, jos sinulla olisi varaa ammattilaiseen.. Johan paksut tuubat väänsit siihen ruudulle. Kännisiä naisiako vain saat isketyksi, voi sentäs! Miehet haluavat maksullista seksiä, joten he voivat alkaa kasvattamaan tyttäriään tähän ammattiin jo aikaisin, koska se on okay niin voi alkaa omista naisistaan ensin, tytär ensin nuorena ja kauniina kauppaamaan, ei kai isällä voi olla mitään sitä vastaan hänhän pitää maksullisesta seksistä.

Sitten voi vaimokin ottaa iltatyökseen saman homman , tästä suositusta ammatista. Miehen äitikin voisi ehkä olla avuksi näille kuumille miehille, sisaresta puhumattakaan. Sillä onhan niin että muutokset pitää alkaa omasta itsestään. Mikas siinä jos kerran hyväksyy maksullisen seksin niin omat ensin areenalle, sillälailla miehet voivat näyttää miten tärkeä asia on heille.

Minä taas haluan että kenenkään naisen ei tarvitsisi harrastaa tätä hommaa, maksava mies ei edes ole ihminen vaan tunteeton olio. Jos puhut miehelle, että muutoksen pitää lähteä omasta itsestä, niin silloinhan sinun pitää ehdottaa tälle miehelle, että alkaisi itse myymään itseään.

Se paritushan oli sitä paitsi sitä laitonta toimintaa. Miksikö, siksi että jos ei näitä kärvä pellejä olisi olemassa joille on niin tärkeää seksi että siitä maksetaan vaikka on usein vaimo kotona, niin tokihan heidän pitää aloittaa siitä että hyväksyvät tämän ammatin omalle tyttärelleen ihan kuin minkä ammatin tahansa samoin vaimolleen ja sisarelleen myös tärkeää etä hänen oma äitinsä hyväksytään myös harrastamaan ammattia.

Juuri siksi että miehet haluavat maksullista sexiä ja aina nainen joka sitä myy on jonkun sisar jonkun tytär jonkun vaimo ja vielä äitikin, hyväksymällä oman perheensä naiset tähän hommaan näyttää mies että hän arvostaa maailman vanhinta ammattia. Mutta jos katsoo ettei hänen perheensä naisille ole sopivaa niin silloin ei hänen myöskään tulisi käyttää näitä palveluita, sillä silloin hän alentaa sitä naista jolle maksaa muutaman paperirahan yhdynnästä. Sitä vaan meinaan että kaikilla ihmisillä pitäisi olla sama arvo tarkoitan naisia, jos yhden pitää huorata saadakseen elantonsa ja mies käyttää tilannetta hyväkseen niin missä on empatia.

Joten silloin kun mies pitää vaimonsa ja tyttärensä samassa arvossa kuin naisen jonka on pakko olla tässä ammatissa niin nähtäväksi jää miten moni mies tekee sen. Minua ei kukaan saa uskomaan että kukaan myy vapaaehtoisesti seksiä syyt ovat usein syvemmällä mitä näkyy päällepäin, mutta yksinkertainen ajattelutapa tekee tälläiset asiat kevyeksi juuri sille ihmettelijälle joka ei käsitä että asia on syvemmällä mitä ihmisellä joilla aivot ovat valuneet jalkojen väliin.

Kenenkään ihmisen ei tarvitsisi myydä seksiä vaan kaikilla pitäisi olla oikeus oikeaan rakkaus elämään jossa lompakko ei ratkaise. Epäilemättä on olemassa ihmisiä, jotka toimivat toisin. Ei tuo ainakaan kovin vapaamieliseltä ajattelulta vaikuta sanavalinnoistasi päätellen. Oletat siis laajemminkin naisten itsetunnon ja itsekunnioituksen lepäävän sen varassa, että he ovat riippuvaisia parisuhteessa saamastaan seksistä.

Helpottaahan se manipulointia ja vastakkaisesta sukupuolesta hyötymistä. Eli kaikki jotka käyttävät esim. Tai että vanhemmila ei voi olla mitään sitä vastaan, että tytär haluaa aikuisena roskakuskiksi vaikka lahjoja olisi kirurgiksi. Vaikuttaisi, että erityisesti monelle naiselle on tässä aisiassa täysin mahdotonta ajatella järjellä. Kaiken hyvän päälle naisten seksiturismia ei tietenkään voida käsitellä samalla lailla negatiivisesti vaan sitä pidetään positiivisena asiana.

Tämä tekopyhyys koko prostituutiokeskustelun ympärillä on jokseenkin mykistävää. En ole kyllä yhdenkään sinun kaltaisesi miehen nähnyt koskaan hyväksyvän prostun ammattia tyttärensä ammatiksi. Pidän siis omaa kirjoitustasi täysin tekopyhänä raapustuksena. Itse en ole tekopyhä ainakaan tässä asiassa. Eli susta on ihan ok, jos tyttärestäsi tulee huora? Menisitkö peräti itse asiakkaaksi? Miksi vaimot ei anna? Saavat syyttää itseään, jos mies menee vieraisille.

Taidat olla aivan hitonmoinen pihtari!? Olet rikollinen, kun yllytät sukurutsaukseen. Kysymys on eri kuin yllytys. Miksi maksullinen seksi loukkaa.. No olisiko vaikka siksi että se koetaan uhaksi? Seksin ammattilainen olisi laillisesti ostettavissa, sitten meidän harrastajanaisten pitää tehdä sängyssä jotain, siis makaamisen ja nauttimisen sijaan.

Jos maksullinen seksi laillistetaan, varmasti myös alalle suuntautuu "laatunaisia" lisää, kauniita, hoikkia ja taitavia, iloisia ja hyviä seuralaisia. Kun mies kyllästyy seurustelemaan tuulipuku-Tuulikin kanssa, vaikka vedoten hirmuvaltaan tai muuhun epäkunnioittavaan käytökseen, ei Tuulikki voi tuudittautua ajatukseen, että exmies ei vähään aikaan tavaraa saa..

Miehen ei siis tarvitse kompromissata tässä asiassa. Seksiä saa aina kun haluaa, ilman suhdetta. Sitten nämä miehet jotka ovat käyneet maksullisissa, "tietävät paremmasta" ja moni nainen pelkää että uusi mies on joskus käynyt maksullisissa, eikä omat taidot riitä tyydyttämään lue: Sitten on erikseen pettäjämiehet.

Ne naiset, jotka antaa kerran kaks vuodessa, höntyilee, että tätä "uutta" pettämisvariaatiota ei saisi sallia, miehen TÄYTYY tottua olemaan ilman seksiä, pettäminen on kuvottavaa, mutta antaakaan ei haluta.

Mieluummin valtion omistamassa bordellissa kuin 1. Uskon itse, että jos valtio hokaisi perustaa oman ilotalon, tautiriski olisi minimaalinen, koska kaikki on kontrolloitu, ja hyvät puitteen ja myyvä naisosapuoli miksei mieskin.. SEKÄ olisi muuten aika hyvä verotuskohde. No tämän takia maksullinen seksi loukkaa useaa naista.

Mitä hyötyä maksullisen seksin salliminen toisi? Verot, yksinäiset miehet saisivat seuraa kaikki kun ei ole valmiita laittomuuksiin , miesten stressi laskisi, naisia ei tarvitsisi "saalistaa" baareissa koko ajan, kun on tieto, että on aina toinen vaihtoehto oman käden lisäksi No, kuitenkin itse koen asian ei-loukkaavaksi.

Ei se ole minulta pois jos joku mies jostain saa piparia. Haha, vaikea uskoa että nainen olisi kirjoittanut näin miesnäkökulmaisen kirjoituksen. Tuon pahimman uhoajan tekstistähän paistaa juuri tuo, että hän pelkää jäävänsä vanhaksi piiaksi loppuelämäkseen, koska maksullinen seura poistaisi monelta tarpeen pitää aviovaimoa ja varsinkaan mitään läskiä tai pahasuista akkaa.

Maksullinen seksi ei loukkaa niitä, joiden miehet ovat tyytyväisiä, mutta jos parisuhteessa on ongelmia tai sitä ei ole , niin tottakai maksullinen seksi loukkaa.

Seksi on tarve siinä kuin ruokailu, molemmat voi hoitaa samalla rutiinilla sen nelkytvuotta tai molemmista voi ottaa kaiken ilon irti ja kaikilta se ei kotona onnistu ja silloin olisi ihan fiksua käydä syömässä välillä siellä ravintolassa tai hakea uusia elämyksiä bordellista. Juu, kyllä nainen olen.

Eikä tuollaisen mielipiteen muodostaminen vaadi mieheltä tai naiselta mitään muuta kuin avarakatseisempaa ajattelumallia ja itsekriittistä tutkiskelua sekä sen että osaa arvostaa toisia ihmisiä samoin kuin itseään ja ymmärtää sen että muillakin on tarpeita hellyys, välittäminen, läheisyys, seksi..

Toista täytyy osata arvostaa sen verran, että katsoo kumppanin "ansaitsevan" samanlaisen kohtelun, kun mitä itse odottaa saavansa. Näkemykseni ei ole miehinen, se on looginen. Heh, ihana tuo viimeinen kommentti: Se on yksinkertaistetusti aivan noin. Ihminen haluaa vaihtelua ja herkuttelua arkiruokaankin, joten miksi ei seksiin? Jos minun mieheni seksin aikana ajattelisi syntyjä syviä ja huomista työpäivää, potkisin pois samantein ja otettaisiin uusiksi, sitten kun häntäkin kiinnostaa.

Jos seksi on koneellinen ja "pakollinen" suoritus, niin mikähän idea seksiä on ylipäätään harrastaa? Tuolla kaavalla seksistä nimenomaan tulee tappavan tylsää. Seksin parasta antia on nimenomaan se kiihotus, se että maailmassa ei ole mitään muuta kuin se, että janoaa helpotusta oloonsa.

Makuja, kosketuksia, odotusta, nauttimista sekä vastavuoroisesti se, kun saa kumppaninsa nauttimaan, se näky, ne äänet.. Nämä ovat niitä asioita, jotka tekevät seksistä tyydyttävää, ei se että vähän heilutaan jalkojen välissä ja saa orgasmin ja se oli siinä. Ehei, se on vain osa siitä. Enkä tarkoita että pitäisi joka kerta olla jotakin uutta ja ihmeellisiä vempula-asentoja.

Vaan se tunne täytyy ylläpitää. Kiireessä voi vetästä pikaset jos siltä tuntuu, mutta sitten kun viimeiseen 3 kuukauteen on vedetty pikaset, eikä oikeastaan kiihotuttu ollenkaan, kannattaa harkita missä vika, miten saisi rauhoituttua siihen härnäävään kiihottavaan, kostuttavaan, sähköistävään tilaan.

Looginen se on, kyllä. Usein vain menee niin, että naiset suhtautuvat niin kuin tämä "pohdiskelua" -tyyppi tässä keskustelussa. En usko sinua naiseksi, vaikka kuinka tyttömäistä nimmaria käyttäisit. Nainen ei pohtisi asiaa pelkästään miehen näkökulmasta ei onnistuisi vaan hänen pohdinnassaan tulisi tavalla tai toisella esiin myös naisnäkökulma.

Silti sinä unelmoit "laatunaisten" rynnivän alalle, jos valtio ottaisi parittajan roolin. Etkö muuten tiedä, ettei maksullinen seksi ole laitonta? Ihmetytääkin sinun prostituution kannatuksesi, koska ammattilaiselle homman täytyy olla "koneellinen ja "pakollinen" suoritus".

Tuollaisen "tyttösen" kun joku mies vaimokseen saa, niin siitä ei kannata päästää irti, hän tietää rakastelun ja seksin eron. Eräs fiksu nainen sanoi kerran mustasukkaisuuteenkin, että on aivan sama missä sen ruokahalun herättää, kunhan tulee kotiin syömään. Maksullista naista voisi käyttää myös tähän, eli hän vain kiusoittelisi miehen orgasmin partaalle muutaman kerran ja sen jälkeen mies menisi kotiin ja antaisi sille naiselleen kyydin, millaista ei ole saanut sen kolmenkymmenen avioliittovuoden aikana.

Taitaa olla suurin osa "keskustelijoista" maalta kehäkolmosen ulkopuolelta, sillä ainakin täällä maksulliset naiset ovat pääsääntöisesti sellaisia, joiden uskoisi todellakin saavan sitä seuraa ilmaiseksikin.

En tiedä palkkatasoja maalla, mutta jos esimerkiksi joku nainen toimii graafisena suunnitteljana tai jonkun alan konsulttina, niin hän voi hyvinkin helposti laskuttaa yritysjohtajia palveluistaan ja pistää hintalapun niin hyvin kohdalleen, ettei todellakaan haittaa jos toiminnasta joutuu normaalit verot maksamaan.

Ja näitä naisia et todellakaan kadulla tai ravintolassa tapaa, etkä sovi "kaupasta".. Johan sanoin, että en ajattele asiaa miehen näkökulmasta vaan analyyttisesti. Ne eivät ole sama asia. Mutta siis, koska minulla ei heilu jalkojen välissä vehjettä, en saa ajatella loogisesti?

Että minun täytyisi naisena olla solidaarinen kaikkia näitä vouhkaajia kohtaan ja liiskata yleisen käytännön mukaan miehet maan rakoon asiassa kuin asiassa? Minä en ajattele tätä asiaa miehen näkökulmasta, ajattelen asian ihmisen näkökulmasta. Tietenkin oma näkökulma, naisena, löytyy, mutta tässä keskustelussa ei mielestäni ollut tarkoituksena minun mielipiteeni vaan pohtia sitä, mikä siinä prostituutiossa naisia ahdistaa.

Minun omakohtainen mielipiteeni tähän aiheeseen on se, että seksin myynti tulisi sallia. Asia ei pelota eikä ahdista minua lainkaan. Pettäminen sitten on asia jota toki pelkään, mutta jos on sellaisessa suhteessa, että toinen osapuoli päätyy pettämään, ei se suhde kauhen kaksinen voi olla, vaikka kuinka olisi puoli vuosisataa oltu yhdessä ja intetään jopa itselle että on upea suhde..

Mutta se on täysin turhaa että etukäteen pelkää että toinen pettää, jos niin tapahtuu, niin sille asialle ei etukäteen murehtimalla voi yhtään mitään, ELLEI sitten katso peiliin ja ala itse kohtelemaan kumppaniaan paremmin. Enkä tarkoita sitä, miestä pitäisi palvella oman sietokyvyn äärirajoilla, vaan kaikki perustuu pohjimmiltaan kunnioitukseen.

Se ei mielestäni ole kohtuutonta. Niin ja taustatietona itsestäni; tiedän etten ole täydellinen, en ulkoisesti enkä sisäisesti, mutta yritän parhaani. Edellisessä suhteessani en yrittänyt lainkaan, lihosin, laiskistuin, seksi ei kiinnostanut oikeastaan yhtään.

Tätä kesti 7 vuotta. Nykyisen mieheni kanssa asia onkin sitten täysin eri. Edellisen suhteen yrittämättömyys johtui mielestäni siitä, että en kunnioittanut häntä suuremmin. Sitten siihen vielä kun lisää sen, että entinen mieheni ei vaatinut minulta juurikaan mitään, tilanne päätyy siihen, että alitajuisesti testaa rajojaan, lihoaa lisää, liikkui yökerhoissa jatkuvasti, tutustui uusiin miehiin kaveripohjalta, jne.

Sitten kun huomaa, että rajoja ei ole, kaikki paitsi pettäminen on sallittua, koskaan ei huomauteta mistään, niin miksi sitä edes panostaa sellaiseen suhteeseen? Nykyinen mieheni odottaa tiettyjä asioita, niin kuin minä odotan häneltä. Pidän ulkonäöstäni taas huolta, käyttäydyn ystävällisesti ja välittävästi. Edelliselle miehelle riitti että siinä on joku, ihan sama kuka. Nykyinen haluaa minut, tälläisenä kuin olen, mutta pidän häntä niin suuressa arvossa ja kunnioituksessa, että haluan olla parempi hänelle asiassa kuin asiassa ja teen asian eteen hommia.

No tuli romaani, mutta eikai se ole niin justiinsa. Niin ja siihen että et usko että olen nainen.. Eipä sille sitten mitään voi. Halusin tuoda oman kantani asiaan ja nyt valoitin omaa elämäänikin, sanokaa sitä sitten vaikka miehiseksi joo kantaani ja elämääni samapa se: Ehkä se ammattilaiselle sitä onkin. Mutta miksi hän sitä tekisi kuitenkin? Hän saa siitä rahaa.

Pakollinen suoritus se ei ole, aina voi vaihtaa alaa. Prostituutioon liittyy asiakkaan näkökulmasta paljon muutakin kuin seksi.

Esimerkiksi toisen ihmisen läheisyys, kehon kosketus. Silloin se on ihan sama hoitaa homma omin käsin. Mutta prostituoidulta saa sellaista seksiä kuin haluaa. JA sen sanon, että en ihannoi seksibisnestä.

Mutta koska maailma ei toimi ideaalisti, on valtavasti ihmisiä jotka elävät puutteessa, joko seksin tai läheisyyden puutteessa. Se olisi kohtuullista sallia heillekin mahdollisuus johonkin niin upeaan kuin seksi. Otathan huomioon myös ne ihmiset jotka eivät saa seksiä ilman että heidän täytyisi maksaa. En ymmärrä mikä hirveä tarve ihmisillä on tuomita toisten teot ja halut.

Yleinen ajatus tuntuu olevan, että jos minä en sitä ymmärrä niin sen täytyy olla väärin. Laatunaiset varmasti ovat miesten päiväunia: Minä tunnen erään naisen joka täyttää mielestäni laatunaisen kriteerit, ja hän toimii seksialalla.

Seuraa saisi ilmaiseksikin, miksi sitten myy itseään? Hän sanoi että sama siitä on rahaa ottaa. Naiset baareissa ostetaan ilmaisilla drinkeillä ja suurella lässytysmäärällä. Jos sen parin tunnin piirityksen katkaisee kokonaan pois, tapaa naisen, harrastaa seksiä ja sitten antaa siitä naiselle rahaa Ammattilaisen kukkaro ei kevene puolella, kunhan ammattilainen ei ole niin tyhmä, että alihinnoittelee itsensä.

Ammattilainen päättää paljon haluaa tunnissa tienata, lisää siihen kaikki verot ja muut maksut päälle ja siinä on sitten valmis hinta. Tiedän kyllä että seksikauppa ole laitonta.

Mutta tiedätkö sinä, että paritus ei aina ole paha asia, se voi tarkoittaa myös turvaa? Esimerkiksi joku täti-ihminen seisoo kadulla, myymässä itseään, seksin harrastus tapahtuu joko miehen asunnolla, hotellissa tai naisen asunnolla. Kukaan ei ole turvaamassa naista, kukaan ei ole auttamassa jos mies onkin hullu. Jos valtiolla olisi bordelli, siellä olisi vartioita, ympäristönä olisi hyvät siistit tilat, ja pelin voisi aina vetästä poikki jos alkaa siltä tuntumaan.

Mikä sinusta on niin kamalaa siinä, että joku ostaa seksiä, silloin, kun myyvä osapuoli on sinut asian kanssa? Ketä se loukkaa jos kaksi ihmistä harrastaa seksiä ja molemmat hyötyvät siitä tahollaan?

Onko se sinulta pois jos joku harrastaa seksiä rahasta? Etpä onnistunut vieläkään uskottavasti esittämään naista. Tarinasi oli liian ulkokohtaisesti kerrottu, että se kävisi kirjoittajan omista kokemuksista. Eikä siinä vielä kaikki: Parempi kun jatkossa pitäydyt vain omassa sukupuolessasi, etkä yritä esittää naista.

Naisena esiintyminen kun ei sinulta oikein luonnistu. Keksimäsi nimmarikin on vähän lapsellinen. Kaikesta kuitenkin näkee, että teksti on keski-ikäisen-, eikä nuoren kirjoittamaa.

D No onneksi sillä ei ole mitään virkaa, mitä sinä minusta ajattelet. Vaikutat vähän sellaiselta periaatevänkääjältä, etkä uskoisi vaikka näkisitkin minut. Mutta tuo oli jo aika paha että vaikutan keski-ikäiseltä: O Olen 23 vuotias enkä vanhus ;. Puhut valtion bordellista, jossa työntekijät kuitenkin toimisivat yksityisyrittäjinä määräisivät oman palkkansa. Koita nyt ensin päättää kumpaa kannatat, valtion omistusta, vai yksityisyrittäjyyttä. Missä kohtaa minä muuten olen sanonut sen olevan kamalaa "että joku ostaa seksiä, silloin, kun myyvä osapuoli on sinut asian kanssa"?

Olen pitänyt vain lapsellisena sitä, että sinä haaveilet "laatunaisten" rynnivän johonkin valtion ylläpitämään bordelliin. Kyllä he toimisivat edelleen samalla tavalla kuin "Joopajoo.. He olisivat edelleenkin vain rikkaiden yritysjohtajien ulottuvilla. Tämä viimeisin kirjoitelmasi viimeistään paljasti "Tyttösen" olevankin oikeasti "Setänen".

Enää et edes yrittänyt esittää naista. Eiköhän ne opiskelijatytöt ole kuitenkin vielä harrastelijoita, eivätkä ammattilaisia. Kyllä se heidänkin intonsa pakkopullaksi muuttuu siinä vaiheessa, jos alkavat tekemään täysiä työpäiviä ja -viikkoja. Oikean ammattilaisen onkin sitten oltava todella hyvä näyttelijä, vaikuttaakseen uskottavalta. Sinä varmaan patistaisit vaimoasi herättämään "ruokahaluaan" komeiden, flirttailevien miesten keskuuteen, että saat sitten illalla kunnon kyydit ja pihtailu vähenisi.

Jaaa meinaatko että keski-ikäinen on vanhus? Googlaappas mikä ero on lyhenteellä pl. Ja miksei naiset saisi komeita miehiä katsella, tekeväthän he sitä joka tapauksessa.. Ei keski-ikäinen ole vanhus jos verrataan koko kansaan, silloin se on keski-ikäinen: Mutta minuun verrattuna keski-ikäinen on vanhus.

En minäkään ymmärrä ihmisiä, jotka eivät pidä maksalaatikosta. He ovat selvästikin luonnonvastaisia perverssejä, jotka kuuluisivat hoitoon tai ainakin suljetulle osastolle. Maksalaatikko on sentään eräs kaikkein ravitsemista ruuista ja korvaamaton A-vitamiinin lähde.

Sopii vain ajatella, kuinka paljon meillä olisi puolisokeita ihmisiä täällä Suomessakin, jos A-vitamiinia ei saataisi tarpeeksi jo pienestä pitäen. Monien kohdalla kai kyse on jostain lapsuuden traumasta. Äiti on syöttänyt lapselle liian kuumaa maksalaatikkoa tai rusina on mennyt väärään kurkkuun.

Mutta kyllä sellainenkin nykyisin voidaan hoitaa, ammattiauttajien kanssa keskustelemalla maksalaatikkoinhonsa voi saada hallintaan ja lääkärin valvonnassa annettu siedätyshoito on turvallinen tapa aloittaa ruokavalionsa palauttaminen normaaliksi.

Maksalaatikkokammoisten elämän täytyy olla melko ahdistavaa ja kolkkoa. Toivon ettei omista lapsistani tule sellaisia. Voi että, on pitkiä kirjoituksia.. Mikä tällaisessa asiassa voi näinpaljon kiinnostaa..?

Kuulin kahden naisen keskustelun, jossa nainen sanoi, että häntä on sa- nottu huoraksi, koska hän on ollut ainakin 20 miehen kanssa. Toinen sanoi siihen, olen minäkin ollut, ja jatkoi, että sitten vasta huora on kun ottaa maksun. Tällainen on monen naisen käsitys nykyään huoruudesta. Voiko enää nauretta vampaa olla.

Ja tämä on tosi tarina ONko loogista siis ajatella asiaan vain miehen näkökulmasta? Huora on nimenomaan seksin harjoittamista rahasta, ilman mitään tunnekontaktia. Huoraaminen ja huora ovat pussien tyhjentämiseen käytettyjä. Huoraaminen on näyttelemistä, eivät ne orgasmeja saa, niin kuin tyhmät miehet kuvittelevat.

Realistisemmat tosin tajuavat käyttävänsä naista vain esineenä. Siksi on älytöntä rinnastaa aktiivisen ja nautinnollisen sukupuolielämän omaava nainen huoraan ja huoraamiseen. Olen täysin samaa mieltä: Logiikkaa on myös siinä, että tuntee historian ja todellisuuden piirteitä, kuten ihmisyyden lokaan laittoa ja alistamista, jota on harrastettu. Tuntee myös valtion, jolla tuskin on yksimielistä halua maksaa kontrollista. Nyt kun seksistä ja haluista keskustellaan, siis kuljetaan ihmisen alempien aivo-osien halujen alueella, jossa pintalogiikka ei edes toimi, joten on turha repostella omilla kyvyillään liikaa.

Toivottavasti en joudu kanssasi suhteeseen millään tavoin, en edes liikesuhteeseen. Onneksi olen "maalta" , lue: Tyhmyys tai laiskuus voi ajaa naisen "helppoon" rahaan. Ehkä siis aluksi ruumiillisesti ja kulttuurisesti naisethan tykkäävät somistautua ym. Siksi ei viitsi tehdä oikeita töitä, jossa on maailmalle todelliseksi hyödyksi, kuten vaikkapa maanviljelijän hommissa.

Siitä ei kannata sen enempää sanoa. Näkis itsensä miltä näyttää sellainen Horo. Mietin samaa asiaa enkä ymmärrä ja olen käsittääkseni nainen. Seksi on Pyhää, vain suvunjatkamista varten tarkoitettua. Vähän vapaamielisemmille uskovaisille toki on niin, että seksiä voi harrastaa myös nautinnon vuoksi, mutta ehdottomasti vain sen oman kumppanin kanssa ja niin että Jumala siunaa ensin pariskunnan. Varsinkin jos kumppania ei ole löytynyt ja ikääkin alkaa olla, pelätään että prostituoidut vievät miehet.

Nämä ovat aika epärealistisia sen suhteen, miten miehet toimivat. Luullaan että kaikki ostaisivat maksullista seksiä, jos sitä olisi helpommin saatavilla. Unohdetaan että eivät kaikki miehetkään halua missään tilanteessa maksaa seksistä.

Vaikka heille kuinka selittää miten prostituutio voi hyvinkin toimia niin että myyjä-ja ostajaosapuolet toimivat hyvässä ymmärryksessä, miten asiakkaita ei tarvitse olla valtavia määriä, miten myynti sujuu hienovaraisesti, miten kaikille seksi ei ole Pyhä Toimitus, vaan nautinto, niin ei kun veisataan vaan samaa virttä miten myyjä on likainen tuhansien kanssa kadun varressa haarojaan levittelevä ja muidenkin seksin lokaan painava alistettu mutta silti tyhmä kun on ruvennut.

Tätä ryhmää voisi toki kutsua määritteellä "ajatteluun pystymättömät". Ja ei, minäkään en puolusta likaista prostituutiota, sellaista että rahdataan ulkomailta naisia vasten tahtoaan myymään itseään, ja välittäjät käärivät kaikki rahat. Mitä enemmän reilun kaupan prostituutio tulee hyväksyttävämmäksi ja maan pinnalle veroineen kaikkineen, sitä paremmin saadaan sitä likaista hommaa vähenemään.

Tälle kannattaa uhrata ajatus jos toinenkin, ennen kuin jatkaa paasaustaan siitä miten "se nyt vaan on inhottavaa kun mä en tykkää. Te jotka niin kovasti puolustatte seksin myyntiä, sanokaa kuka on sopiva olemaan objektina että saatte halunne tyydytetyksi.

Kuka olisi niin alhainen että kiimaiset ihmiset saisivat tyydyttää itsensä, sanokaa hyvät ihmiset mistä osasta kansaa nämä maksun ottavat ihmiset sitten hommataan. Sehän on teikäläisten halu joten olisi kiva tietää kelle annetaan kunnia olla sängyssä teidän halujanne tyydyttämässä ja sen jälkeen raha kourassa olettaa että se on oikeaa työtä, Tiedän yhdenkin pukin joka kävi aina tämän tästä pienien mustatukkaisten naisten luona ja maksoi käyntinsä, naiset lähettivät rahan omille vanhemmilleen jotka olivat sairaita ja köyhiä kaukaisessa maassa.

Siis he myivät auttaakseen vanhempiaan, ja miehen halut auttoivat saamaan rahaa. Samaan aikaan oli miehen oma 16 vuotias tyttö seurustelu iässä ja harrasti seksiä ihan ilmaiseksi poikaystävänsä kanssa, isä joka juuri oli maksanut makaamisesa sai raivokohtauksen, kun tytölläkin oli seksi elämä. Vai suuttuikohan se siitä että tyttö ilmaiseksi antoi. Terve järki on hyvä väline näissä kin asioissa ja tarkoitan sinua, en tarinasi isää. Niiih, ja estoiset, kateelliset, pahansuopaiset, pienisieluiset, sydämettömät, aivottomat Ja sen pitäisi riittää kaikille muillekin.

Sinulle maksuton nainen En nyt kyllä uskoisi että siinä on jumalilla mitään tekemistä mitä sanot. Aika typerältä kuulostaa sinun selityksesi syistä joita sepustelet. Koska sexi on kahden ihmisen välinen asia ja ihana kokemus niin sitä haluaa normaalisti harrastaa sen kanssa jota rakastaa, sillä se tuntuu niin hullulta että puhutaan yhteisymmärryksestä maksullisesta seksistä.

Mikä nautinto sekin on kun vieras mies käy tekemässä temppunsa ja maksaa sen ja häipyy. Normaali nainen ei sellaiseen alistu.

Jokainen joka on kokenut oikean rakkaus suhteen käsittää tämän. Mutta se joka ei sitä ole kokenut yekee kummallisia teorioita siitä. Joten vaikuttaa siltä että sinun tunne elämäsi on jotain muuta kuin enemmistöllä naisista on. Kuka kunnon mies haluaisi pilata hyvän suhteensa käymällä tekemässä temput jonkun raukan luona joka on pakotettu tienaamaan rahansa tavalla joka on luonnollista tunne elämää vastaan. Seksistä nauttiminen on parasta kun on oma kaveri, ei siis joku jolle maksetaan tuntipalkka.

Joten älä puhu yhteisymmärryksestä, sitä ei näissä asioissa ole, muuta kuin hinnan sopiminen. Seksiin kuuluu tunteet ja silloin se on prosenttinen nautinto. Tarinan isällä siis oli tervettä järkeä. Tarinan kertojalta se taas puuttui. Mistä tiedät, kuka on normaali ja mikä on normaalia? Sun "luonnollisesi" ei ole kaikkien muitten maailman ihmisten luonnollinen.

Etkä sinä tiedä muitten nautinnoista kuin omistasi ja nekin voivat olla kuviteltuja. Mutta asioitten vertaus ontui. Aikuinen ihminen voi ja saa hoitaa seksuaalisen puolensa niin kuin itse parhaaksi näkee, siihen ei tarvita kanssaeläjien lupaa eikä hyväksyntää. Tämän verran jaksan perustella, ole hyvä.

Tämä seksialue on niin estoinen ja pipipäinen juttu ihmisten mielen puolella, että tervehenkistä juttua on turha tällaisesta aihealueesta hakea. Mutta laki ei anna eikä takaa vuotiaalle henkisiä valmiuksia hommaan, vaikka fyysinen olemus olisi siihen valmis. Jotkut ovat aikavampia ja valmiimpia, toiset vielä lapsellisia ja kaikki ehtivät vielä paremmalla ajalla.

Laki on laki Jos ravintolat huomioisivat asiakkaiden osalta iän lisäksi myös henkisen valmiuden, niin kaikki ne seinäruusut ja kännikalat lentäis pihalle, sillä kummallakaan ei ole selvästikään henkistä kanttia seuran hakuun kohtuukännissä tai lainkaan. Suomi on lakien maa ja valtaosa junteista on sitä mieltä, että näin on hyvä, joten tähän on tyytyminen. Mikäli haluat elää maassa, jossa asiat tehdään järkeä käyttäen ja esim. Maassa maan tavalla siis, eli nysvätään motarilla ja naidaan 16 kesäisiä, kunnes joku kukkahattutäti tajuaa järkeistää lainsäädännön.

Sieltä ja syvältä En nyt taida ihan käsnätä tämän vuodatuksen tarkoitusta mutta ei se mitään, et tajunnut sinäkään, mikä mun 'juju' oli. Ne tehdään tehtaassa eräässä kaukaisessa maassa. Siellä niitä ompelee joukko pieniä mustatukkaisia naisia, joista monet lähettävät melkein kaikki tienaamansa rahat köyhille ja sairaille vanhemmilleen. Ja kaikki tämä vain siksi, että tuo urheilija voisi osallistua taas ensikin vuonna Suomi-Ruotsi maaotteluun, tuohon banaaliin kansalliskiihkon ja masokismin orgiaan.

Siellä tuhannet hyvin syöneet pohjoismaalaiset mylvivät kuin kiimainen sonnilauma ajattelematta lainkaan sitä moraalista dilemmaa, joka ratajuoksuun sisältyy. Luultavasti hänen miehensä teeskentelee orgasmit. Seksi ei ole kaikille ihmisille sama asia kuin sinulle. Moni erottaa seksin ja rakastelun, molemmat voivat olla hyvinkin nautinnollisia, eri tavoin. Minä olen tuollainen pieni, mustatukkainen tyttö, joka mieluummin teen niitä lenkkareita pienellä palkalla kuin annan turpean, isoisäni ikäisen miehen köyriä itseäni anaaliin ja kuolla hiviin ja hepatiittiin.

Kapeakatseista on myös puolustaa huoraamista yleisellä tasolla vain siksi, jos itse satut olemaan niitä harvinaisia naisia, jotka kiihottuvat ajatuksesta myydä itseään rajatusti ja valinnanvaraisesti, nauttia siitä ja hyödyntää ajatusta tekemällä sillä vieläpä rahaa.

Todellisuus tuppaa olemaan jotain ihan muuta. Sä olet muuten tyypillinen esimerkki siitä, jonka tyyppisten naisten takia kaikkia naisia haukutaan huoriksi.

Niin, minähän olen jo sanonut että puolustan vain vapaaehtoista seksin myyntiä, en pakottamista ja paritusta. Minun takiani ei yhtäkään naista haukuta huoraksi, sellaiset haukkujat haukkuvat kyllä ihan omista lähtökohdistaan. Muuten, mikään ei estä haukkumasta miestä huoraksi, jos siltä tuntuu. Kerro tästä fysikaalisesta ilmiöstä lisää: Jos sä luot sellaista mielikuvaa missä on ihan normaalia ja hyväksyttävää naisena ottaa seksistä maksu, niin silloinhan sä omalta osaltas osallistut sellaisen kuvan luomiseen naisista, että se olisi jotenkin tyypillistä ajattelua naisilla.

Seksi on kypsälle ihmiselle luonnollinen asia, ja jokainen siitä nauttii, mutta minusta se on väärin että jonkun naisen pitäisi olla siinä asemassa että taloudellisten asioiden vuoksi pitäisi vasten sisintä tahtoaan alistua jonkun tyhjennys hinkiksi.

Minäkin odotan kiinnostuneena ketä ehdotetaan tähän työhön, siis kenet katsotaan sopivaksi ammattiin joka on tuottanut niin paljon tuskaa maailmassa.

Ihan hyvä ajatus mielestäni, aloittaa omasta perheestään, jos on myönteinen mielipide maksulliseen seksiin. Sillä jos se nyt on niin päivänselvä asia monelle niin pitäisi olla päivänselvää että aloittaa omasta perheestä.

Minä en haluaisi ainakaan että tyttäreni alkaisi tähän ammattiin jonkun pukin vuoksi jolla on ylikuormitusta sukupuolihormooneissa. Siis kuka on kelvollinen tähän ammattiin???????? Valtion pitää ehdottomasti kustantaa korkea elintasoa niillekin jotka eivät halua alentua likaisen kapitalistin komentoon ja istua toimistossa päivät pitkät kun voisi olla vapaa ja vaikka matkustella. Sinäkin huoraamisen puolustaja voit aina mennä töihin myymään arseasi.

Kyllä varmaan sullekin riittää kysyntää homojen taholta. Se on sitten ihan eri asia, koetko asian vastenmieliseksi vaiko vaan ihan samantyyppseksi työksi kuin vaikkapa sen toimistotyön, jota käytit vastaavana esimerkkinä. Jonkun muun ajatus Jos siihen on joku vapaaehtoinen, miksi oman tyttären pitäisi ruveta alan hommiin? Jos ei siihen kukaan rupea, niin sitten maailman vanhin "ammatti" vain tyssää siihen.

Ei kai kukaan ole sanonut, että oman tyttären "pitäisi" ruveta alalle. Isän on kuitenkin hyväksyttävä se ammatti tyttärelleen, jos tytärtä kiinnostaa. Prostituutiota kannattavien isien on oltava johdonmukaisia asenteissaan.

Ei saa heittäytyä kaksinaismoralistiksi. Niin se vaan moraali romahtaa totaaliseen tappiotilaan jo pelkästään tämän keskustelun aikana. Tuolla sentään aiemmin vaadittiin, että prostituutiota kannattavien isien tulisi kasvattaa lapsensa pienestä pitäen tähän ammattiin, tai ainakin selkeästi kannustaa alalle.

Jos isä kerran haluaa että maailmassa on prostituoituja että hän itse pääsisi haureudentyötä harrastamaan , ei hänellä ole oikeutta vaatia, että kohteina on vain muiden tyttäriä.

Kyllä hänen on silloin hyväksyttävä haureudentyön kohteeksi myös omat tyttärensä. Sellainen isä, joka ei ole vaatimassa muidenkaan tyttäriä prostituoiduiksi, saa tietenkin kieltää ketään alistamasta omaakaan tytärtään sellaiseen.

Johdonmukaisuutta asenteisiin, tuossa vain peräänkuulutettiin. Ei kai kukaan ole pakottamassa ketään prostituoiduksi. Kysehän on siitä, että sitä ei olla kieltämässä muilta vaikka omia jälkeläisiä ei siihen hommaan haluttaisikaan missä ei ole mitään epäjohdonmukaisuutta.

Omia jälkeläisiään ei saa kieltää, jos on sitä mieltä, ettei muidenkaan jälkeläisiä saa kieltää. Jos kerran prostituoitja tarvitaan, pitää se ammatti silloin hyväksyä myös omille jälkeläisille. Luuletko, että prostituoidut kysyvät iskältä luvan hommiin? Luuletko että yleensäkään täysi-ikäinen tarvitsee vanhempien luvan minkään ammatin tai harrastuksen harjoittamiseen? Aivan epäolennaisia seikkoja siis. Hyväksyisin horatsun ammatin jälkeläisilleni, mutta yrittäisin käännyttää heitä ensin.

Samoin tekisin, jos hän haluaisi olla esim. Minusta sotiminen ja toisten ihmisten tappaminen on paljon kammottavampaa kuin huoraaminen. Ehkei rupea, mutta pakotetaan. Kuka valvoo, kuka on vapaaehtoinen ja omaehtoinen, kuka eri syistä ajautunut ja pakotettu? Sehän se on tarkoituskin että tyssää, se ns vapaaehtoinen on usein pakotettu tähän hommaan. Kuinka monen naisen elämä on tuhoutunut tämä "ammatin vuoksi" se ei ole inhimillistä että jonkun pitää myydä itseään että saisi elantonsa.

Ehdotus oman tyttären tähän ammattiin alkamisesta on vaan niille jotka kannattavat tätä sydämmensä pohjasta, silloin pitää näyttää että oman perheen naiset ovat yhtä kelvollisia siihen kun kuka muu tahansa. Älä silloin tee sitä toisen lapselle mitä et hyväksyisi omillesikaan. Sillä kaikilla naisilla maailmassa on sama arvo ja oikeus elää vapaasti , tehdä työtä jonka ihmiskunta on hyväksynyt, ja saada palkkansa työstään.

Se on vaan niin että kyllä jo tälläkin vuosisadalla pitäisi ihmisten olla kehittyneempiä ja ymmärtää ettei toisten ihmisten hyväksikäyttö ole juuri sinun oikeutesi. Se on vain yksinkertaisesti hyvä keino tehdä paljon rahaa lyhyessä ajassa. En haluaisi myöskään perheeni jäsenten olevan vaarallisissa töissä taikka turhana julkkiksena, joka tekee itsestään julkisesti pellen. Ei se tarkoita, että tällaisia ihmisiä ei saisi olla.

Se on jokaisen oma valinta eikä vanhempien mielipiteellä saa olla liian suurta painoarvoa. En sinäällään tee kenellekkään mitään kannattamalla seksin myymistä. Mutta ilmeisesti tämä joka kannattaa seksin myymistä on joko myyjä tai ostaja ja yrittää hakea puolustukselle puheenvuoroa.

Vapaaehtoisuudesta, ei kannata edes puhua tässä asiassa, ja vielä vähemmän aikuisuudesta. Sillä kypsä aikuinen ihminen tajuaa että se täytyy olla väärin jos hyödyntää omia halujaan seksin myyjän luona. Mutta minä en viitsi osallistua tähän keskusteluun sillä taso on aika matala, ja niin paljon ei rahaa ole että harrastaisin seksiä rahasta, kyllä sitä pitää itseänsä kunnioittaa niin seksin myyjän kuin ostajankin.

Jatkakaa ketjua ihan rauhassa, lopulta olette itse todistaneen itsellenne että seksin myyminen on oikein.

..

Mistä tiedät, kuka on Mistä tiedät, kuka on minkäkin nimimerkin takana? Mistä tiedät, kuka on mitäkin puoluetta vaaleissa äänestänyt? Moni haluaa, että rahat pannaan kotimaiseen sosiaalihuoltoon.

Mutta Suomessa perinteiset konsensuspuolueet ja viime hallituksessa keskustapuolue haluavat jakaa rahat euron pelastamisen nimissä roskalainojen ostamiseen rahalaitoksilta esim.

Kreikka ja pankkien pääomittamiseen esim. Sen sijaan Ruotsissa ja Tanskassa tilanne on toisenlainen. Mutta siellä perussuomalaiset eivät saa vaaleissa superjytkyä, koska siellä velkaunionin kannatus on vähäistä puolueitten keskuudessa. Suomen henkisen Suomen henkisen takapajuisuuden takia ei meillä vielä ole seksinostoa kriminalisoitu, eivätkä nykyiset poliitikot uskalla sitä tehdä, persun pelossa. Ruotsi, Norja, Islanti ovat sivistysvaltioita ja niissä ostokielto on ollut voimassa jo pitkään.

Seksipalveluiden käyttäjiä on Seksipalveluiden käyttäjiä on enemmän kuin niiden tarjoajia. Eikö siis olisi tarkoituksenmukaisempaa kohdistaa toimet viimeksi mainittuihin. Varsinkin kun heidän toimiinsa liittyy rikollisuutta. Siitähän asiakkaita ei voi syyttää. Outoa on sekin, että huumekauppiasta rangaistaan rankemmin kuin ostajaa.

Miksei tästä voitaisi ottaa mallia niin, että pääsisi käyttäjärikoksella, jos ostaa pienen määrän seksiä omaan käyttöön. Ketkä voisivat olla Ketkä voisivat olla maksullisten naisten asiakkaita? Heteroseksuaaliset miehet ovat mustasukkaisia naisesta, jonka kanssa ovat harrastaneet seksiä.

Homoseksuaaliset miehet eivät ole kiinnostuneet naisten seksuaalisuudesta. Biseksuaalisia miehiä ei haittaa, vaikka toiset miehet jakavat hänen naisensa. Toinen ulottuvuus on itsetuhoisuus.

On iso riski saada seksitauti maksulliselta naiselta. Varsin usein rikollisjärjestöt ovat mukana maksullisessa seksissä.

Mutta ilmeisesti kiristyksen uhka kohdistuu lähinnä entisiin asiakkaisiin, jotka pitäisi saada pidettyä rahasampoina. Kolmas ulottuvuus on seksuaalisen itsearvostuksen puute: Maksullista seksiä käyttävä mies uskoo, että hän ei kelpaa naisille. Nuin typerää tekstiä en ole lukenut öö vähään aikaan kiitos viikon parhaista nauruista. Me hupakotkit huolehdimme terveydestä suurin osa sitä varten on kondomit ei ne taudit suutelussa tartu!! Jos olisit hiljaa kun et tiedä selvästi Vakkareita on mutta pelkästään ne eivät riitä.

Olen saanut uhkailua tappouhkauksia jos laki menee läpi sutenöörit iskevät kimppuun.. Jos tämä typerä laki menee läpi veri lentää ja hupakoiden asema huononee!

Ruotsissa on jo niin käynyt. Lukuisia tapauksia jos vähän lukee sihteeriopiston foorumia. Tota noin neiti 86, mikä ihme Tota noin neiti 86, mikä ihme sinua voi naurattaa, kun itse kehuskelet saaneesi nytkin jo tappouhkauksia ja ammattisi varjopuolina kerrot vielä tulevaisuudessakin veri lentää.

Miten ihmeessä voit olla moisessa ammatissa ja miten tämä kaikki kauheus voi sinua naurattaa? Minua ainakin hirvittäisi ja moisesta ammatista ja rikollis porukasta juoksisin kyllä kauaksi rauhaa ja turvallisuutta rakastavien ihmisten pariin. Tai sitten kyseessä oli paranormaali ilmiö, simapullon henki, jota neiti käskytti olemaan hiljaa. Itse asiasta sanon, että neidin elämä on vallan hurjaa.

Sutenöörit iskevät kimppuun, veri lentää ja tappouhkauksia sataa. Komeat vakkaritkin tuntuvat pikku-uutisten perusteella arvottavat neitien hengen ja terveyden kovin köykäisiksi. Yrittäjävapautta ei saa estää Yrittäjävapautta ei saa estää lainsäädänöllä. Kaunis nainen tai mies voi tienata tuhansia tuhansia euroja kuussa seksinmyynillä niin antaa nyt heidän hoitaa työnsä.

Maailman vanhin ammatti ja suurimaksi osaksi oma valinta. Yrittäjä, olet täysin Yrittäjä, olet täysin hakoteillä, seksikauppa ei ole mitään yrittäjyyttä sanan varsinaisessa merkityksessä. Näiltä seksinmyyjiltä, kun jäävät verot ja muut lakisääteiset maksut maksamatta ja kirjanpitokin pitämättä.

Tilinpäätöksestä tuskin ovat kuulleetkaan! Kirjanpitolakia rikkovat, eivätkä ilmoita voittojansa. Mikäs firma se sellainen on joka voi toimia ilman lakisääteisiä velvoitteita, kun oikeilta yrittäjiltä vaaditaan noudattamaan moniakin lakeja? Pelkkää lainrikkomistahan näiden sutenöörien ja huorien touhu on johon mukaan sekoittuu vielä muukin kova rikollisuus.

Maksullinen seksi on jokaisen Maksullinen seksi on jokaisen oma asia! Komissio vaatii kansainväliseltä yhteisöltä myös useita muita toimia seksityöläisten aseman parantamiseksi.

Komission tärkein ehdotus on, että vapaaehtoinen prostituutio on tulkittava samanlaiseksi työksi kuin mikä tahansa muukin ammatti. Virallinen ammattiasema vähentäisi seksikauppaan liittyviä haittoja ja parantaisi seksityöläisten asemaa monin tavoin, komissio toteaa raportissaan.

Samalla seksikauppa siirtyisi valtioiden valvontaan ja sitä kautta nykyistä paremmin myös hallintaan. Yhteiskunnan kontrolli tarkoittaisi muun muassa HI-viruksen leviämisen vähenemistä ja prostituoitujen kokeman väkivallan vähenemistä. Seksikaupan laillistamisen lisäksi komissio vaatii kaikkien vapaaehtoisten seksiaktien vapauttamista lainsääntelyn piiristä.

Samoilla perusteilla on Samoilla perusteilla on vaadittu huumeiden vapauttamista. Maksulliset huumeet ovat jokaisen oma asia! Esimerkiksi heroinikauppa voisi siirtyä valtioiden valvontaan ja sitä kautta nykyistä paremmin hallintaan. Yhteiskunnan kontrolli tarkoittaisi muun muassa huumepiikkien välityksellä leviävien tautien ja nistien kokeman väkivallan ynnä kuolemaan johtavien yliannostusten vähenemistä.

Valtionhallinnon tehostamisohjelman mukaisesti palkattaisiin vaikkapa vaativuustason valvojia valvomaan prostituoituja, sutenöörejä ja asiakkaita - sama tietenkin heroiinin kanssa. Työtilat valvontaan myös, esteettömyys ja ergonomia kunniaan ja bordellit yhtä homeettomiksi kuin lapsukaisten koulut. Sillai ei tulisi kriminalisoitua vapaaehtoisia.

Lisäksi myyntihenkisen prostitution ja huumevälityksen laillistaminen saattaisi ammatit mol. Jos taas kaupalliset naiset, sutenöörit ja diilerit luokiteltaisiin ammatinharjoittajiksi, heille voisi järjestää starttipaketit ja työttömyysetuudet tyky-toiminnoista puhumattakaan. Oikeudet toisivat luonnollisesti myös tulosvastuita, eli työttömyysetuudet eivät suinkaan lankeaisi kuin manulle illallinen ;.

Prostituutio on enemmän tai Prostituutio on enemmän tai vähemmän laillista suuressa osassa EU-maita, esimerkiksi Hollannissa, Saksassa, Itävallassa, Kreikassa, on bordellit legalisoitu. Prostituutuo on enemmän tai vähemmän laillista, esimerkiksi Tanskassa, Espanjassa, Italiassa, Portugalissa, Luxenburgissa.

Aikuisilla kansalaisilla on oikeus tehdä keskenään mitä he haluavat, kunhan he eivät vahingoita muita ihmisiä. Näin saadaan rikosten tutkinta keskittymään oikeisiin asioihin eikä poliisiin ja oieuslaitoksen rajalisia resursseja tuhlata turhaan kansalaisten makuukammarivalvontaan. Uusi Seelanti dekriminalisoi seksipalvelujen kaupan vuonna ; lain uudelleenarvionti osoittaa että laiki toimii ja on saavuttanut sille asetetut tavoitteet.

Kanadan Ontariossa kumottiin lait, jotka kieltävät bordellit, parittajat ja asiakkaiden hankinnan, koska ne ovat perustuslain vastaisia. Uusi tieto Suomesta ja maailmalta, kuten esim.

Turha syytellä prostituution yleistymistä tai hyväksymistä tai maan pinnalle nousua. Pakkoko siellä baareissa on käydä jos nuo kiinnostuksen osoitukset kunnianloukkauksena ottaa?

Seksin myyminen on ammatti. Seksin ei tarvitse olla sinulle kauppatavaraa, jos se jollekin muulle on. Kyllä se edelleen ihan yhtä suurelle osalle ihmisistä on rakkauden teko kuin aina ennenkin.

Luuletko todella että kun seksin myynnistä ja ostosta tulee entistä hyväksyttävämpää, sitä ennen rakkauden tekona pitäneet alkaisivat pitää kauppatavarana? Mistä kunnian loukkauksesta, mieshän vain sanoisi erehtyneensä henkilöstä ja sopineen treffit jonkun huoran kanssa, jonka tuntomerkkeihin passasit.. En osta kiinalaista rihkamaa, enkä tarjousmakkaraa, mutta taitavalle naiselle maksaisin mielelläni. Sitä paitsi, mitä hyväksytympää seksin ostosta tulee, niin sitä enemmänhän sitä ostettavaa löytyy ihan selkeistä ostopaikoista.

En ymmärrä tuota hölynpölyä että sitten alettaisiin kaikkia naisia ahdistella ostotarjouksilla. Jos minä haluaisin ostaa seksiä, en kysyisi sitä joltain vastaantulevalta mieheltä: D vaan etsisin palveluntarjoajia.

Eiköhän niin tehdä nytkin, miksi se yhtäkkiä muuttuisi? Verisimmätkin loukkaukset ovat vain sanoja. Jos sinulla ei ole itsekunnioitusta, sinua ei tietenkään voi loukata.

Minun ei tarvitse rajoittaa elämääni välttyäkseni törkeyksiltä, vaan ihmiset joilla on tarve kysellä seksin myynnistä saavat vain pitää suunsa kiinni. Ja useimmat heistä saadaan pitämään suunsa kiinni sillä, että seksin ostajia ja myyjiä kohtaan osoitetaan halveksuntaa.

En halua katsella sellaista, eikä halua moni muukaan. Kaikilla on silloin tällöin tarve alentaa itsensä tavalla tai toisella. Minua iljettää se, että sille halutaan yleisöä. En ajatellut vaatetusta minäkään. Minä käytän meikkiä, paljon. Pukeutumiseni on enemmän näyttävää kuin keskivertoa. Eikä minulle ole koskaan tarjottu maksua. Minun käytökseni viestittää, että minulla on itsekunnioitusta ja minua on myös kohdeltava kunnioittavasti. Sinun käytöksesi ilmeisesti viestittää samoin kuin tekstisi että sinua ei pahemmin tarvitse kunnioittaa.

Enpä tunne mitään tarvetta hillitä. Jokaisella on aina selitys kun saa haasteen oikeuteen, sittenpä nähtäisiin miten käy. En minäkään osta vaatteita ihmisten päältä, vaan ostan ne vaatekaupoista. Ei ole mitään välitöntä suhdetta sen välillä, että prostituutio on laillista, ja että sinulta kysytään seksiä, rahalla tai ilman. Kuulostaa siltä että olet halukas rajoittamaan muiden vapauksia reippaasti oman oletetun mukavuutesi tähden.

Nyt meni ohi ja kaukaa. Miten edes voit tehdä analyysia toisen ihmisen käytöksen viestittämisestä, kun et tunne tätä? Tarkoituksesi lieneekin vain korottaa itsesi ja polkea toisia maahan, sehän on aika tyypillistä teikäläisillä, ahdasmielisesti ajattelevilla muita karsinoivilla.

Näkeekö mielestäsi kenestä tahansa ohi kulkevasta ihmisestä, että hänen käytöksensä viestittää hänen olevan ostettavissa tai sitten ei? Ja vaikka sinä näkisitkin, niin tuskinpa muut. Sitä paitsi ohihan tuokin meni, että olisin ollut ostettavissa, koska en myynyt näille pyytäjille seksiä.

Sen sijaan sinun tekstisi hohtavat muiden ihmisten kunnioituksen puutetta, keskustelu- ja perustelutaidottomuutta, koska hyökkäät noin vahvasti toisen persoonaa vastaan, asioista puhumisen asemesta. Kuuleppa nyt maksuton nainen, kenen lapset, ja kenen vaimot sinä olit niinkuin ajatellut tähän hommaan? Kyllä asia nyt on vaan niin että intiimi elämä ei ole kauppatavaraa, jos tykkäät niin niin ota ja lähde kaupittelemaan tavaraasi.

Kuka haluaisi olla oikeasti naisen kanssa jota kutsutaan tuhannen mulkun maijaksi. Mikäs ylin työnjohtaja minä olisin? D Eiköhän ideaali ole, että jokainen itse päättää mitä tekee. Eikä tietenkään lapsia mihinkään työhön, sehän sentään on laitonta. Ja miksi toinen vaihtoehto on avioliitossa oleva nainen? Taitaa olla aika ahdasmielisessä tai sitten elämän kirjoa kokemattoman ihmisen tunnekuohussa kirjoitettu koko viesti, lienee turha enempää jatkaa.

No sen verran voin informoida, että kaikille seksi ei ole niin valtaisan intiimiä. Joillekin rakastelu ja seksi on hieman tai paljonkin eri asioita.

Eihän siihen kenenkään ole pakko ruveta, mutta jos joku täysi-ikäinen haluaa, niin en ole estämässä. Paitsi mitä ihmettä tarkoittaa tuo "oletettu". Sinä yrität rajoittaa minun vapauttani kun yrität pakottaa minut hurraamaan seksin myynnille.

Ei tässä väitellä seksin myynnin laillisuudesta, vaan sen hyväksymisestä. Kaikki ihmiset yritetään pakottaa hyväksymään moraaliton käytös, koska osa haluaa hyväksyä sen. Itsehän sanoit että voisit harkita myyväsi seksiä. Jos ajattelutapa on tuollainen, on aika samantekevää myykö joskus seksiä vai ei.

Ei se myyminen enää paljon enempää ihmistä halventaisi. Tai sano toista sairaaksi siksi että toinen ei kunnioita sinua. Miten ihmeessä edes kuvittelet, ettet saisi halveksivia, persoonaasi kohdistuvia kommentteja, kun julistat täällä että voisit myydä seksiä? Jos se, että en hyväksy aivan kaikkea, tekee minusta ahdasmielisen, olen mielelläni ahdasmielinen. Kunnioitan ihmisiä siihen asti että he tekevät jotain menettääkseen kunnioitukseni. Sinun kirjoituksesi saivat sen aikaan alta aikayksikön.

Tätä on varmasti vaikea uskoa, mutta on olemassa hyvin paljon ihmisiä, jotka eivät ansaitse kunnioitusta. No ihan varmasti kukaan ei näe ajatuksiani, en usko ajatustenlukuun. Nämä ostotarjoukset sitäpaitsi tapahtuivat aikana ennen kuin olin edes miettinyt kovin kummoisesti prostituutiota saati suhtautumistani siihen. Joten ei osu nyt ollenkaan. Minulle on ihan sama, kunnioitatko sinä minua. Aina on ihmisiä, jotka halveksuvat toisia syystä tai toisesta. Muista vain, että turha odottaa muiden kunnioitusta, kun itsella on halveksuva asenne.

Joo, en toki Suoli Voin silti ilmaista huomaavani, milloin kommentti on asiapohjainen, milloin pelkkää silmille sylkemistä ja oman pahan olon purkamista. Voisinhan minä jatkaa sinun linjallasi ja sanoa että et ole kovin haluttavan näköinen, kun sinulle ei kukaan seksistä maksaisi.

Onko tämä mielestäsi asiallinen heitto? Nuo viestit näkyvät vaikka ihminen ei koskaan itse pysähtyisi miettimään. Miksi ihmeessä alat tyrkyttää tietoa omasta elämästäsi ja sitten riehut kun toiset käyvät siihen käsiksi? Asetuit aivan itse maalitauluksi. Olisit voinut helposti välttää sen, kun olisit kirjoittanut vain yleisellä tasolla. Tietysti tämä käyttämäsi väittelytaktiikka tehoaa minua empaattisempiin ihmisiin hyvin.

Kovin moni ei käy itsestään henkilökohtaisia asioita kertovan ihmisen kimppuun, kun luodaan jonkinlainen tunneside heti alussa. Miksi sinulle on niin valtava ongelma siinä, että jotkut eivät halua tehdä seksin myynnistä hyväksyttävää ja normaalia ammattia? Vastustatko vain periaattesta sitä että jotkut haluavat säilyttää elämässä jotakin tasoa?

Kaikkea saa tehdä mitä ei ole nimenomaan laissa kielletty? Pääset loukkaamaan minua ja sylkemään silmilleni, paitsi ettet oikeasti loukannut koska lause oli naamioitu kysymykseksi.

Pääse nyt jo yli siitä että jollekin vain satutaan ehdottelemaan ja toiselle ei. Nämä ehdotukset sitä paitsi kertovat enemmän ehdottajasta kuin siitä kohteesta, sehän on selvää. Etkä voi edes omia päätelmiäsi tehdä objektiivisesti tilanteista, joista sinulla on nyt hyvin vähän informaatiota. Vähän naurattaa kun olet nyt niin juuttunut tuohon ajatukseesi ja yrität käyttää sitä lyömäaseena onnistumatta lainkaan.

Olen sanonut ettei seksin myynti ole minulle mitenkään mahdoton ajatus - periaatteessa. Sekö on mielestäsi omasta elämästä kertomista vai tarkoititko jotain muuta? Sehän on vain periaatteellinen kysymys, minulle seksi ei ole mitään häpeällistä ja likaista, vaan mukavaa puuhaa, josta voisi saada vielä lisäksi tienestiä. Eihän sinun tarvitse olla siitä samaa mieltä omalla kohdallasi, mutta älä heitä lokaa muulla tavalla ajattelevien päälle.

Vastustan sitä että tuomitaan korokkeelta sellainen, johon itsellä ei ole osaa eikä arpaa ellei tuolla alempana kirjoittaneen arvio osunut ja uponnut, että sinun osasi on pelko omasta kelpaamisestasi. En minä tuomitse ja sylje kenenkään päälle, joka on sellaisessa ammatissa, jota en itse mistään hinnasta tekisi. Viimeinen heittoni oli esimerkki sinulle, että näet miten typerää on arvioida toisen olemusta tai käytöstä.

Sen sinä teit minulle, ja minä toin esimerkilläni vastaavan sanomisen sinulle kohdistettuna. Et mitä ilmeisemmin siltikään ymmärtänyt. Koska olit itse tilanteessa, sinä sanelet ainoan ja oikean tulkinnan. Muut saavat kuunnella ja pitää suunsa kiinni. Siksi että vastustajalla ei olisi mahdollisuutta ilmaista eriävää mielipidettä, koska se on heti henkilökohtaisuuksiin menemistä.

Paitsi että minä tietysti ilmaisin eriävän mielipiteeni, ja siitä hyvästä olet tähän mennessä sanonut minua ainakin sairaaksi, rumaksi ja ahdasmieliseksi. Kyllä tuo minusta voidaan luokitella riehumiseksi. Paitsi ettet ole tietenkään sanonut, vaan vain vihjannut. Eikä vihjauksista saa vaatia tilille, koska ne ovat aina vain väärinkäsityksiä. Saat toki olla eri mieltä, mutta pidä sitten suusi kiinni. Sait sanottua sen loukkauksen minkä halusit, mutta yrität teeskennellä ettet yrittänyt loukata jotta vaikuttaisit itse kunnon ihmiseltä.

Kuten sanoin, sopii pelkureille. Jätit vastaamatta näihin aiemmin esittämiini kysymyksiin, koska sinua kiinnostaa enemmän puhua itsestäsi ja minun puutteistani. Puhelinmyynti ja roskakuskina olokaan eivät ole mitään ylistettäviä asioita, mutta ei mun mielestä niitä tarvitse lopettaa.

Ei kaikkea mikä ei ole sun tai mun mielestä aivan mahtavaa, tarvitse lopettaa, jos haitat yhteisölle jää vähäiseksi. En ole sitä mieltä, että sun tarvitsisi pitää seksin myyntiä moraalisesti hyväksyttävänä, mutta ei sitä tarvitse sun pelkän mielipiteen takia lopettaakaan. Se voidaan luultavasti hoitaa niin, että se ei kosketa sua mitenkään. En usko että se myöskään vaurioittaa ketään siihen osallistuvia, jos se perustuu vapaaehtoisuuteen, ja sen voi lopettaa halutessaan. Jotkut känniääliöt tulevat ehdottelemaan naisille esim.

En ole koskaan käynyt huorissa, joten asia ei sinänsä henk. Olipa harvinaisen typerää kommentointia. Tästä on ihan konkreettinen kokemus Suomesta.

Ja äskenhän kerroit ylempänä, että olisit valmis myymään. Seksi on laaja Valitettavasti henkinen kapasiteettisi ei riitä älylliseen ja rakentavaan keskusteluun seksin koko laajuudesta. Olet kuin kiukutteleva murkku ja luultavasti oletkin. Ei vielä mitään ymmärrystä elämän koko kirjosta. Mikä teitä miehiä oikein vaivaa, kun ette naista saa, vaan vonkaatte ja valitatte täällä, kun ei naista saa, vaikka maksaisi?

Muuten olen ollut samaa mieltä, mutta itseään voi kunnioittaa myös siten, ettei kaikesta loukkaannu. Olen sellaisessa työssä, että saan kuulla joskus melko sairaita juttuja, mutten loukkaannu enää, vaan otan osan huumorilla. Loukkaajat eivät tajua hölmöyttään. Tällä en suinkaan hyväksy sitä, että jotkut miehet esineellistävät naisia tai muita ihmisiä. Ei ole muuten Lappi ainoa paikka, jossa ns. Yksinäinen nainen ravintolassa, yksin kulkeva nainen iltamyöhään töistä tullessaan.

Miten nämä naiset, jotka maksavat seksistä, käyttäytyvät. Kulkevatko autoillaan vonkaamassa iltaisin ukkoja? Se loukkaa, koska se on YÖK! Yksi ihmisen perustarpeista, johon kaikilla ei ole mahista saada tyydytystä kotikonstein parisuhteessa. Ja missään ei ole sanottu, että vain em. Tampereella on virallisesti yksityisyritäjänä seksiä myyvä henkilö. Hän maksaa veronsa, ym. Toiminimen päätoimiala on seksin myynti.

Kohta voi olla että työvoimatoimistosta "pakotetaan" seksityöhön, jollei muuta työtä löydy? Käyn Tampereella useamman kerran vuodessa, joten voisin tutustua häneen. Sinäkin tietäisit, jos sinulla olisi varaa ammattilaiseen.. Johan paksut tuubat väänsit siihen ruudulle. Kännisiä naisiako vain saat isketyksi, voi sentäs! Miehet haluavat maksullista seksiä, joten he voivat alkaa kasvattamaan tyttäriään tähän ammattiin jo aikaisin, koska se on okay niin voi alkaa omista naisistaan ensin, tytär ensin nuorena ja kauniina kauppaamaan, ei kai isällä voi olla mitään sitä vastaan hänhän pitää maksullisesta seksistä.

Sitten voi vaimokin ottaa iltatyökseen saman homman , tästä suositusta ammatista. Miehen äitikin voisi ehkä olla avuksi näille kuumille miehille, sisaresta puhumattakaan. Sillä onhan niin että muutokset pitää alkaa omasta itsestään. Mikas siinä jos kerran hyväksyy maksullisen seksin niin omat ensin areenalle, sillälailla miehet voivat näyttää miten tärkeä asia on heille. Minä taas haluan että kenenkään naisen ei tarvitsisi harrastaa tätä hommaa, maksava mies ei edes ole ihminen vaan tunteeton olio.

Jos puhut miehelle, että muutoksen pitää lähteä omasta itsestä, niin silloinhan sinun pitää ehdottaa tälle miehelle, että alkaisi itse myymään itseään. Se paritushan oli sitä paitsi sitä laitonta toimintaa. Miksikö, siksi että jos ei näitä kärvä pellejä olisi olemassa joille on niin tärkeää seksi että siitä maksetaan vaikka on usein vaimo kotona, niin tokihan heidän pitää aloittaa siitä että hyväksyvät tämän ammatin omalle tyttärelleen ihan kuin minkä ammatin tahansa samoin vaimolleen ja sisarelleen myös tärkeää etä hänen oma äitinsä hyväksytään myös harrastamaan ammattia.

Juuri siksi että miehet haluavat maksullista sexiä ja aina nainen joka sitä myy on jonkun sisar jonkun tytär jonkun vaimo ja vielä äitikin, hyväksymällä oman perheensä naiset tähän hommaan näyttää mies että hän arvostaa maailman vanhinta ammattia.

Mutta jos katsoo ettei hänen perheensä naisille ole sopivaa niin silloin ei hänen myöskään tulisi käyttää näitä palveluita, sillä silloin hän alentaa sitä naista jolle maksaa muutaman paperirahan yhdynnästä. Sitä vaan meinaan että kaikilla ihmisillä pitäisi olla sama arvo tarkoitan naisia, jos yhden pitää huorata saadakseen elantonsa ja mies käyttää tilannetta hyväkseen niin missä on empatia.

Joten silloin kun mies pitää vaimonsa ja tyttärensä samassa arvossa kuin naisen jonka on pakko olla tässä ammatissa niin nähtäväksi jää miten moni mies tekee sen.

Minua ei kukaan saa uskomaan että kukaan myy vapaaehtoisesti seksiä syyt ovat usein syvemmällä mitä näkyy päällepäin, mutta yksinkertainen ajattelutapa tekee tälläiset asiat kevyeksi juuri sille ihmettelijälle joka ei käsitä että asia on syvemmällä mitä ihmisellä joilla aivot ovat valuneet jalkojen väliin. Kenenkään ihmisen ei tarvitsisi myydä seksiä vaan kaikilla pitäisi olla oikeus oikeaan rakkaus elämään jossa lompakko ei ratkaise. Epäilemättä on olemassa ihmisiä, jotka toimivat toisin.

Ei tuo ainakaan kovin vapaamieliseltä ajattelulta vaikuta sanavalinnoistasi päätellen. Oletat siis laajemminkin naisten itsetunnon ja itsekunnioituksen lepäävän sen varassa, että he ovat riippuvaisia parisuhteessa saamastaan seksistä. Helpottaahan se manipulointia ja vastakkaisesta sukupuolesta hyötymistä. Eli kaikki jotka käyttävät esim. Tai että vanhemmila ei voi olla mitään sitä vastaan, että tytär haluaa aikuisena roskakuskiksi vaikka lahjoja olisi kirurgiksi.

Vaikuttaisi, että erityisesti monelle naiselle on tässä aisiassa täysin mahdotonta ajatella järjellä. Kaiken hyvän päälle naisten seksiturismia ei tietenkään voida käsitellä samalla lailla negatiivisesti vaan sitä pidetään positiivisena asiana.

Tämä tekopyhyys koko prostituutiokeskustelun ympärillä on jokseenkin mykistävää. En ole kyllä yhdenkään sinun kaltaisesi miehen nähnyt koskaan hyväksyvän prostun ammattia tyttärensä ammatiksi. Pidän siis omaa kirjoitustasi täysin tekopyhänä raapustuksena. Itse en ole tekopyhä ainakaan tässä asiassa.

Eli susta on ihan ok, jos tyttärestäsi tulee huora? Menisitkö peräti itse asiakkaaksi? Miksi vaimot ei anna? Saavat syyttää itseään, jos mies menee vieraisille. Taidat olla aivan hitonmoinen pihtari!? Olet rikollinen, kun yllytät sukurutsaukseen. Kysymys on eri kuin yllytys.

Miksi maksullinen seksi loukkaa.. No olisiko vaikka siksi että se koetaan uhaksi? Seksin ammattilainen olisi laillisesti ostettavissa, sitten meidän harrastajanaisten pitää tehdä sängyssä jotain, siis makaamisen ja nauttimisen sijaan.

Jos maksullinen seksi laillistetaan, varmasti myös alalle suuntautuu "laatunaisia" lisää, kauniita, hoikkia ja taitavia, iloisia ja hyviä seuralaisia. Kun mies kyllästyy seurustelemaan tuulipuku-Tuulikin kanssa, vaikka vedoten hirmuvaltaan tai muuhun epäkunnioittavaan käytökseen, ei Tuulikki voi tuudittautua ajatukseen, että exmies ei vähään aikaan tavaraa saa.. Miehen ei siis tarvitse kompromissata tässä asiassa.

Seksiä saa aina kun haluaa, ilman suhdetta. Sitten nämä miehet jotka ovat käyneet maksullisissa, "tietävät paremmasta" ja moni nainen pelkää että uusi mies on joskus käynyt maksullisissa, eikä omat taidot riitä tyydyttämään lue: Sitten on erikseen pettäjämiehet. Ne naiset, jotka antaa kerran kaks vuodessa, höntyilee, että tätä "uutta" pettämisvariaatiota ei saisi sallia, miehen TÄYTYY tottua olemaan ilman seksiä, pettäminen on kuvottavaa, mutta antaakaan ei haluta.

Mieluummin valtion omistamassa bordellissa kuin 1. Uskon itse, että jos valtio hokaisi perustaa oman ilotalon, tautiriski olisi minimaalinen, koska kaikki on kontrolloitu, ja hyvät puitteen ja myyvä naisosapuoli miksei mieskin..

SEKÄ olisi muuten aika hyvä verotuskohde. No tämän takia maksullinen seksi loukkaa useaa naista. Mitä hyötyä maksullisen seksin salliminen toisi? Verot, yksinäiset miehet saisivat seuraa kaikki kun ei ole valmiita laittomuuksiin , miesten stressi laskisi, naisia ei tarvitsisi "saalistaa" baareissa koko ajan, kun on tieto, että on aina toinen vaihtoehto oman käden lisäksi No, kuitenkin itse koen asian ei-loukkaavaksi.

Ei se ole minulta pois jos joku mies jostain saa piparia. Haha, vaikea uskoa että nainen olisi kirjoittanut näin miesnäkökulmaisen kirjoituksen. Tuon pahimman uhoajan tekstistähän paistaa juuri tuo, että hän pelkää jäävänsä vanhaksi piiaksi loppuelämäkseen, koska maksullinen seura poistaisi monelta tarpeen pitää aviovaimoa ja varsinkaan mitään läskiä tai pahasuista akkaa.

Maksullinen seksi ei loukkaa niitä, joiden miehet ovat tyytyväisiä, mutta jos parisuhteessa on ongelmia tai sitä ei ole , niin tottakai maksullinen seksi loukkaa. Seksi on tarve siinä kuin ruokailu, molemmat voi hoitaa samalla rutiinilla sen nelkytvuotta tai molemmista voi ottaa kaiken ilon irti ja kaikilta se ei kotona onnistu ja silloin olisi ihan fiksua käydä syömässä välillä siellä ravintolassa tai hakea uusia elämyksiä bordellista.

Juu, kyllä nainen olen. Eikä tuollaisen mielipiteen muodostaminen vaadi mieheltä tai naiselta mitään muuta kuin avarakatseisempaa ajattelumallia ja itsekriittistä tutkiskelua sekä sen että osaa arvostaa toisia ihmisiä samoin kuin itseään ja ymmärtää sen että muillakin on tarpeita hellyys, välittäminen, läheisyys, seksi.. Toista täytyy osata arvostaa sen verran, että katsoo kumppanin "ansaitsevan" samanlaisen kohtelun, kun mitä itse odottaa saavansa.

Näkemykseni ei ole miehinen, se on looginen. Heh, ihana tuo viimeinen kommentti: Se on yksinkertaistetusti aivan noin. Ihminen haluaa vaihtelua ja herkuttelua arkiruokaankin, joten miksi ei seksiin? Jos minun mieheni seksin aikana ajattelisi syntyjä syviä ja huomista työpäivää, potkisin pois samantein ja otettaisiin uusiksi, sitten kun häntäkin kiinnostaa.

Jos seksi on koneellinen ja "pakollinen" suoritus, niin mikähän idea seksiä on ylipäätään harrastaa? Tuolla kaavalla seksistä nimenomaan tulee tappavan tylsää. Seksin parasta antia on nimenomaan se kiihotus, se että maailmassa ei ole mitään muuta kuin se, että janoaa helpotusta oloonsa. Makuja, kosketuksia, odotusta, nauttimista sekä vastavuoroisesti se, kun saa kumppaninsa nauttimaan, se näky, ne äänet..

Nämä ovat niitä asioita, jotka tekevät seksistä tyydyttävää, ei se että vähän heilutaan jalkojen välissä ja saa orgasmin ja se oli siinä. Ehei, se on vain osa siitä. Enkä tarkoita että pitäisi joka kerta olla jotakin uutta ja ihmeellisiä vempula-asentoja. Vaan se tunne täytyy ylläpitää. Kiireessä voi vetästä pikaset jos siltä tuntuu, mutta sitten kun viimeiseen 3 kuukauteen on vedetty pikaset, eikä oikeastaan kiihotuttu ollenkaan, kannattaa harkita missä vika, miten saisi rauhoituttua siihen härnäävään kiihottavaan, kostuttavaan, sähköistävään tilaan.

Looginen se on, kyllä. Usein vain menee niin, että naiset suhtautuvat niin kuin tämä "pohdiskelua" -tyyppi tässä keskustelussa. En usko sinua naiseksi, vaikka kuinka tyttömäistä nimmaria käyttäisit.

Nainen ei pohtisi asiaa pelkästään miehen näkökulmasta ei onnistuisi vaan hänen pohdinnassaan tulisi tavalla tai toisella esiin myös naisnäkökulma. Silti sinä unelmoit "laatunaisten" rynnivän alalle, jos valtio ottaisi parittajan roolin. Etkö muuten tiedä, ettei maksullinen seksi ole laitonta? Ihmetytääkin sinun prostituution kannatuksesi, koska ammattilaiselle homman täytyy olla "koneellinen ja "pakollinen" suoritus".

Tuollaisen "tyttösen" kun joku mies vaimokseen saa, niin siitä ei kannata päästää irti, hän tietää rakastelun ja seksin eron. Eräs fiksu nainen sanoi kerran mustasukkaisuuteenkin, että on aivan sama missä sen ruokahalun herättää, kunhan tulee kotiin syömään. Maksullista naista voisi käyttää myös tähän, eli hän vain kiusoittelisi miehen orgasmin partaalle muutaman kerran ja sen jälkeen mies menisi kotiin ja antaisi sille naiselleen kyydin, millaista ei ole saanut sen kolmenkymmenen avioliittovuoden aikana.

Taitaa olla suurin osa "keskustelijoista" maalta kehäkolmosen ulkopuolelta, sillä ainakin täällä maksulliset naiset ovat pääsääntöisesti sellaisia, joiden uskoisi todellakin saavan sitä seuraa ilmaiseksikin.

En tiedä palkkatasoja maalla, mutta jos esimerkiksi joku nainen toimii graafisena suunnitteljana tai jonkun alan konsulttina, niin hän voi hyvinkin helposti laskuttaa yritysjohtajia palveluistaan ja pistää hintalapun niin hyvin kohdalleen, ettei todellakaan haittaa jos toiminnasta joutuu normaalit verot maksamaan.

Ja näitä naisia et todellakaan kadulla tai ravintolassa tapaa, etkä sovi "kaupasta".. Johan sanoin, että en ajattele asiaa miehen näkökulmasta vaan analyyttisesti. Ne eivät ole sama asia.

Mutta siis, koska minulla ei heilu jalkojen välissä vehjettä, en saa ajatella loogisesti? Että minun täytyisi naisena olla solidaarinen kaikkia näitä vouhkaajia kohtaan ja liiskata yleisen käytännön mukaan miehet maan rakoon asiassa kuin asiassa? Minä en ajattele tätä asiaa miehen näkökulmasta, ajattelen asian ihmisen näkökulmasta. Tietenkin oma näkökulma, naisena, löytyy, mutta tässä keskustelussa ei mielestäni ollut tarkoituksena minun mielipiteeni vaan pohtia sitä, mikä siinä prostituutiossa naisia ahdistaa.

Minun omakohtainen mielipiteeni tähän aiheeseen on se, että seksin myynti tulisi sallia. Asia ei pelota eikä ahdista minua lainkaan. Pettäminen sitten on asia jota toki pelkään, mutta jos on sellaisessa suhteessa, että toinen osapuoli päätyy pettämään, ei se suhde kauhen kaksinen voi olla, vaikka kuinka olisi puoli vuosisataa oltu yhdessä ja intetään jopa itselle että on upea suhde.. Mutta se on täysin turhaa että etukäteen pelkää että toinen pettää, jos niin tapahtuu, niin sille asialle ei etukäteen murehtimalla voi yhtään mitään, ELLEI sitten katso peiliin ja ala itse kohtelemaan kumppaniaan paremmin.

Enkä tarkoita sitä, miestä pitäisi palvella oman sietokyvyn äärirajoilla, vaan kaikki perustuu pohjimmiltaan kunnioitukseen. Se ei mielestäni ole kohtuutonta. Niin ja taustatietona itsestäni; tiedän etten ole täydellinen, en ulkoisesti enkä sisäisesti, mutta yritän parhaani. Edellisessä suhteessani en yrittänyt lainkaan, lihosin, laiskistuin, seksi ei kiinnostanut oikeastaan yhtään. Tätä kesti 7 vuotta.

Nykyisen mieheni kanssa asia onkin sitten täysin eri. Edellisen suhteen yrittämättömyys johtui mielestäni siitä, että en kunnioittanut häntä suuremmin. Sitten siihen vielä kun lisää sen, että entinen mieheni ei vaatinut minulta juurikaan mitään, tilanne päätyy siihen, että alitajuisesti testaa rajojaan, lihoaa lisää, liikkui yökerhoissa jatkuvasti, tutustui uusiin miehiin kaveripohjalta, jne.

Sitten kun huomaa, että rajoja ei ole, kaikki paitsi pettäminen on sallittua, koskaan ei huomauteta mistään, niin miksi sitä edes panostaa sellaiseen suhteeseen? Nykyinen mieheni odottaa tiettyjä asioita, niin kuin minä odotan häneltä. Pidän ulkonäöstäni taas huolta, käyttäydyn ystävällisesti ja välittävästi. Edelliselle miehelle riitti että siinä on joku, ihan sama kuka.

Nykyinen haluaa minut, tälläisenä kuin olen, mutta pidän häntä niin suuressa arvossa ja kunnioituksessa, että haluan olla parempi hänelle asiassa kuin asiassa ja teen asian eteen hommia. No tuli romaani, mutta eikai se ole niin justiinsa. Niin ja siihen että et usko että olen nainen.. Eipä sille sitten mitään voi. Halusin tuoda oman kantani asiaan ja nyt valoitin omaa elämäänikin, sanokaa sitä sitten vaikka miehiseksi joo kantaani ja elämääni samapa se: Ehkä se ammattilaiselle sitä onkin.

Mutta miksi hän sitä tekisi kuitenkin? Hän saa siitä rahaa. Pakollinen suoritus se ei ole, aina voi vaihtaa alaa.

Prostituutioon liittyy asiakkaan näkökulmasta paljon muutakin kuin seksi. Esimerkiksi toisen ihmisen läheisyys, kehon kosketus. Silloin se on ihan sama hoitaa homma omin käsin.

Mutta prostituoidulta saa sellaista seksiä kuin haluaa. JA sen sanon, että en ihannoi seksibisnestä. Mutta koska maailma ei toimi ideaalisti, on valtavasti ihmisiä jotka elävät puutteessa, joko seksin tai läheisyyden puutteessa. Se olisi kohtuullista sallia heillekin mahdollisuus johonkin niin upeaan kuin seksi.

Otathan huomioon myös ne ihmiset jotka eivät saa seksiä ilman että heidän täytyisi maksaa. En ymmärrä mikä hirveä tarve ihmisillä on tuomita toisten teot ja halut.

Yleinen ajatus tuntuu olevan, että jos minä en sitä ymmärrä niin sen täytyy olla väärin. Laatunaiset varmasti ovat miesten päiväunia: Minä tunnen erään naisen joka täyttää mielestäni laatunaisen kriteerit, ja hän toimii seksialalla. Seuraa saisi ilmaiseksikin, miksi sitten myy itseään? Hän sanoi että sama siitä on rahaa ottaa. Naiset baareissa ostetaan ilmaisilla drinkeillä ja suurella lässytysmäärällä.

Jos sen parin tunnin piirityksen katkaisee kokonaan pois, tapaa naisen, harrastaa seksiä ja sitten antaa siitä naiselle rahaa Ammattilaisen kukkaro ei kevene puolella, kunhan ammattilainen ei ole niin tyhmä, että alihinnoittelee itsensä. Ammattilainen päättää paljon haluaa tunnissa tienata, lisää siihen kaikki verot ja muut maksut päälle ja siinä on sitten valmis hinta. Tiedän kyllä että seksikauppa ole laitonta. Mutta tiedätkö sinä, että paritus ei aina ole paha asia, se voi tarkoittaa myös turvaa?

Esimerkiksi joku täti-ihminen seisoo kadulla, myymässä itseään, seksin harrastus tapahtuu joko miehen asunnolla, hotellissa tai naisen asunnolla. Kukaan ei ole turvaamassa naista, kukaan ei ole auttamassa jos mies onkin hullu.

Jos valtiolla olisi bordelli, siellä olisi vartioita, ympäristönä olisi hyvät siistit tilat, ja pelin voisi aina vetästä poikki jos alkaa siltä tuntumaan. Mikä sinusta on niin kamalaa siinä, että joku ostaa seksiä, silloin, kun myyvä osapuoli on sinut asian kanssa? Ketä se loukkaa jos kaksi ihmistä harrastaa seksiä ja molemmat hyötyvät siitä tahollaan? Onko se sinulta pois jos joku harrastaa seksiä rahasta? Etpä onnistunut vieläkään uskottavasti esittämään naista. Tarinasi oli liian ulkokohtaisesti kerrottu, että se kävisi kirjoittajan omista kokemuksista.

Eikä siinä vielä kaikki: Parempi kun jatkossa pitäydyt vain omassa sukupuolessasi, etkä yritä esittää naista. Naisena esiintyminen kun ei sinulta oikein luonnistu. Keksimäsi nimmarikin on vähän lapsellinen. Kaikesta kuitenkin näkee, että teksti on keski-ikäisen-, eikä nuoren kirjoittamaa. D No onneksi sillä ei ole mitään virkaa, mitä sinä minusta ajattelet.

Vaikutat vähän sellaiselta periaatevänkääjältä, etkä uskoisi vaikka näkisitkin minut. Mutta tuo oli jo aika paha että vaikutan keski-ikäiseltä: O Olen 23 vuotias enkä vanhus ;. Puhut valtion bordellista, jossa työntekijät kuitenkin toimisivat yksityisyrittäjinä määräisivät oman palkkansa. Koita nyt ensin päättää kumpaa kannatat, valtion omistusta, vai yksityisyrittäjyyttä.

Missä kohtaa minä muuten olen sanonut sen olevan kamalaa "että joku ostaa seksiä, silloin, kun myyvä osapuoli on sinut asian kanssa"? Olen pitänyt vain lapsellisena sitä, että sinä haaveilet "laatunaisten" rynnivän johonkin valtion ylläpitämään bordelliin.

Kyllä he toimisivat edelleen samalla tavalla kuin "Joopajoo.. He olisivat edelleenkin vain rikkaiden yritysjohtajien ulottuvilla. Tämä viimeisin kirjoitelmasi viimeistään paljasti "Tyttösen" olevankin oikeasti "Setänen". Enää et edes yrittänyt esittää naista. Eiköhän ne opiskelijatytöt ole kuitenkin vielä harrastelijoita, eivätkä ammattilaisia.

Kyllä se heidänkin intonsa pakkopullaksi muuttuu siinä vaiheessa, jos alkavat tekemään täysiä työpäiviä ja -viikkoja. Oikean ammattilaisen onkin sitten oltava todella hyvä näyttelijä, vaikuttaakseen uskottavalta. Sinä varmaan patistaisit vaimoasi herättämään "ruokahaluaan" komeiden, flirttailevien miesten keskuuteen, että saat sitten illalla kunnon kyydit ja pihtailu vähenisi. Jaaa meinaatko että keski-ikäinen on vanhus? Googlaappas mikä ero on lyhenteellä pl.

Ja miksei naiset saisi komeita miehiä katsella, tekeväthän he sitä joka tapauksessa.. Ei keski-ikäinen ole vanhus jos verrataan koko kansaan, silloin se on keski-ikäinen: Mutta minuun verrattuna keski-ikäinen on vanhus. En minäkään ymmärrä ihmisiä, jotka eivät pidä maksalaatikosta. He ovat selvästikin luonnonvastaisia perverssejä, jotka kuuluisivat hoitoon tai ainakin suljetulle osastolle. Maksalaatikko on sentään eräs kaikkein ravitsemista ruuista ja korvaamaton A-vitamiinin lähde.

Sopii vain ajatella, kuinka paljon meillä olisi puolisokeita ihmisiä täällä Suomessakin, jos A-vitamiinia ei saataisi tarpeeksi jo pienestä pitäen. Monien kohdalla kai kyse on jostain lapsuuden traumasta. Äiti on syöttänyt lapselle liian kuumaa maksalaatikkoa tai rusina on mennyt väärään kurkkuun. Mutta kyllä sellainenkin nykyisin voidaan hoitaa, ammattiauttajien kanssa keskustelemalla maksalaatikkoinhonsa voi saada hallintaan ja lääkärin valvonnassa annettu siedätyshoito on turvallinen tapa aloittaa ruokavalionsa palauttaminen normaaliksi.

Maksalaatikkokammoisten elämän täytyy olla melko ahdistavaa ja kolkkoa. Toivon ettei omista lapsistani tule sellaisia. Voi että, on pitkiä kirjoituksia.. Mikä tällaisessa asiassa voi näinpaljon kiinnostaa..?

Kuulin kahden naisen keskustelun, jossa nainen sanoi, että häntä on sa- nottu huoraksi, koska hän on ollut ainakin 20 miehen kanssa. Toinen sanoi siihen, olen minäkin ollut, ja jatkoi, että sitten vasta huora on kun ottaa maksun. Tällainen on monen naisen käsitys nykyään huoruudesta. Voiko enää nauretta vampaa olla. Ja tämä on tosi tarina ONko loogista siis ajatella asiaan vain miehen näkökulmasta? Huora on nimenomaan seksin harjoittamista rahasta, ilman mitään tunnekontaktia.

Huoraaminen ja huora ovat pussien tyhjentämiseen käytettyjä. Huoraaminen on näyttelemistä, eivät ne orgasmeja saa, niin kuin tyhmät miehet kuvittelevat. Realistisemmat tosin tajuavat käyttävänsä naista vain esineenä.

Siksi on älytöntä rinnastaa aktiivisen ja nautinnollisen sukupuolielämän omaava nainen huoraan ja huoraamiseen. Olen täysin samaa mieltä: Logiikkaa on myös siinä, että tuntee historian ja todellisuuden piirteitä, kuten ihmisyyden lokaan laittoa ja alistamista, jota on harrastettu.

Tuntee myös valtion, jolla tuskin on yksimielistä halua maksaa kontrollista. Nyt kun seksistä ja haluista keskustellaan, siis kuljetaan ihmisen alempien aivo-osien halujen alueella, jossa pintalogiikka ei edes toimi, joten on turha repostella omilla kyvyillään liikaa. Toivottavasti en joudu kanssasi suhteeseen millään tavoin, en edes liikesuhteeseen.

Onneksi olen "maalta" , lue: Tyhmyys tai laiskuus voi ajaa naisen "helppoon" rahaan. Ehkä siis aluksi ruumiillisesti ja kulttuurisesti naisethan tykkäävät somistautua ym.

Siksi ei viitsi tehdä oikeita töitä, jossa on maailmalle todelliseksi hyödyksi, kuten vaikkapa maanviljelijän hommissa. Siitä ei kannata sen enempää sanoa. Näkis itsensä miltä näyttää sellainen Horo. Mietin samaa asiaa enkä ymmärrä ja olen käsittääkseni nainen. Seksi on Pyhää, vain suvunjatkamista varten tarkoitettua. Vähän vapaamielisemmille uskovaisille toki on niin, että seksiä voi harrastaa myös nautinnon vuoksi, mutta ehdottomasti vain sen oman kumppanin kanssa ja niin että Jumala siunaa ensin pariskunnan.

Varsinkin jos kumppania ei ole löytynyt ja ikääkin alkaa olla, pelätään että prostituoidut vievät miehet. Nämä ovat aika epärealistisia sen suhteen, miten miehet toimivat. Luullaan että kaikki ostaisivat maksullista seksiä, jos sitä olisi helpommin saatavilla. Unohdetaan että eivät kaikki miehetkään halua missään tilanteessa maksaa seksistä. Vaikka heille kuinka selittää miten prostituutio voi hyvinkin toimia niin että myyjä-ja ostajaosapuolet toimivat hyvässä ymmärryksessä, miten asiakkaita ei tarvitse olla valtavia määriä, miten myynti sujuu hienovaraisesti, miten kaikille seksi ei ole Pyhä Toimitus, vaan nautinto, niin ei kun veisataan vaan samaa virttä miten myyjä on likainen tuhansien kanssa kadun varressa haarojaan levittelevä ja muidenkin seksin lokaan painava alistettu mutta silti tyhmä kun on ruvennut.

Tätä ryhmää voisi toki kutsua määritteellä "ajatteluun pystymättömät". Ja ei, minäkään en puolusta likaista prostituutiota, sellaista että rahdataan ulkomailta naisia vasten tahtoaan myymään itseään, ja välittäjät käärivät kaikki rahat.

Mitä enemmän reilun kaupan prostituutio tulee hyväksyttävämmäksi ja maan pinnalle veroineen kaikkineen, sitä paremmin saadaan sitä likaista hommaa vähenemään. Tälle kannattaa uhrata ajatus jos toinenkin, ennen kuin jatkaa paasaustaan siitä miten "se nyt vaan on inhottavaa kun mä en tykkää. Te jotka niin kovasti puolustatte seksin myyntiä, sanokaa kuka on sopiva olemaan objektina että saatte halunne tyydytetyksi.

Kuka olisi niin alhainen että kiimaiset ihmiset saisivat tyydyttää itsensä, sanokaa hyvät ihmiset mistä osasta kansaa nämä maksun ottavat ihmiset sitten hommataan.

Sehän on teikäläisten halu joten olisi kiva tietää kelle annetaan kunnia olla sängyssä teidän halujanne tyydyttämässä ja sen jälkeen raha kourassa olettaa että se on oikeaa työtä, Tiedän yhdenkin pukin joka kävi aina tämän tästä pienien mustatukkaisten naisten luona ja maksoi käyntinsä, naiset lähettivät rahan omille vanhemmilleen jotka olivat sairaita ja köyhiä kaukaisessa maassa.

Siis he myivät auttaakseen vanhempiaan, ja miehen halut auttoivat saamaan rahaa. Samaan aikaan oli miehen oma 16 vuotias tyttö seurustelu iässä ja harrasti seksiä ihan ilmaiseksi poikaystävänsä kanssa, isä joka juuri oli maksanut makaamisesa sai raivokohtauksen, kun tytölläkin oli seksi elämä. Vai suuttuikohan se siitä että tyttö ilmaiseksi antoi. Terve järki on hyvä väline näissä kin asioissa ja tarkoitan sinua, en tarinasi isää.

Niiih, ja estoiset, kateelliset, pahansuopaiset, pienisieluiset, sydämettömät, aivottomat Ja sen pitäisi riittää kaikille muillekin. Sinulle maksuton nainen En nyt kyllä uskoisi että siinä on jumalilla mitään tekemistä mitä sanot.

Aika typerältä kuulostaa sinun selityksesi syistä joita sepustelet. Koska sexi on kahden ihmisen välinen asia ja ihana kokemus niin sitä haluaa normaalisti harrastaa sen kanssa jota rakastaa, sillä se tuntuu niin hullulta että puhutaan yhteisymmärryksestä maksullisesta seksistä.

Mikä nautinto sekin on kun vieras mies käy tekemässä temppunsa ja maksaa sen ja häipyy. Normaali nainen ei sellaiseen alistu. Jokainen joka on kokenut oikean rakkaus suhteen käsittää tämän. Mutta se joka ei sitä ole kokenut yekee kummallisia teorioita siitä. Joten vaikuttaa siltä että sinun tunne elämäsi on jotain muuta kuin enemmistöllä naisista on. Kuka kunnon mies haluaisi pilata hyvän suhteensa käymällä tekemässä temput jonkun raukan luona joka on pakotettu tienaamaan rahansa tavalla joka on luonnollista tunne elämää vastaan.

Seksistä nauttiminen on parasta kun on oma kaveri, ei siis joku jolle maksetaan tuntipalkka. Joten älä puhu yhteisymmärryksestä, sitä ei näissä asioissa ole, muuta kuin hinnan sopiminen. Seksiin kuuluu tunteet ja silloin se on prosenttinen nautinto. Tarinan isällä siis oli tervettä järkeä. Tarinan kertojalta se taas puuttui. Mistä tiedät, kuka on normaali ja mikä on normaalia? Sun "luonnollisesi" ei ole kaikkien muitten maailman ihmisten luonnollinen. Etkä sinä tiedä muitten nautinnoista kuin omistasi ja nekin voivat olla kuviteltuja.

Mutta asioitten vertaus ontui. Aikuinen ihminen voi ja saa hoitaa seksuaalisen puolensa niin kuin itse parhaaksi näkee, siihen ei tarvita kanssaeläjien lupaa eikä hyväksyntää. Tämän verran jaksan perustella, ole hyvä. Tämä seksialue on niin estoinen ja pipipäinen juttu ihmisten mielen puolella, että tervehenkistä juttua on turha tällaisesta aihealueesta hakea.

Mutta laki ei anna eikä takaa vuotiaalle henkisiä valmiuksia hommaan, vaikka fyysinen olemus olisi siihen valmis. Jotkut ovat aikavampia ja valmiimpia, toiset vielä lapsellisia ja kaikki ehtivät vielä paremmalla ajalla. Laki on laki Jos ravintolat huomioisivat asiakkaiden osalta iän lisäksi myös henkisen valmiuden, niin kaikki ne seinäruusut ja kännikalat lentäis pihalle, sillä kummallakaan ei ole selvästikään henkistä kanttia seuran hakuun kohtuukännissä tai lainkaan.

Suomi on lakien maa ja valtaosa junteista on sitä mieltä, että näin on hyvä, joten tähän on tyytyminen. Mikäli haluat elää maassa, jossa asiat tehdään järkeä käyttäen ja esim. Maassa maan tavalla siis, eli nysvätään motarilla ja naidaan 16 kesäisiä, kunnes joku kukkahattutäti tajuaa järkeistää lainsäädännön. Sieltä ja syvältä En nyt taida ihan käsnätä tämän vuodatuksen tarkoitusta mutta ei se mitään, et tajunnut sinäkään, mikä mun 'juju' oli.

Ne tehdään tehtaassa eräässä kaukaisessa maassa. Siellä niitä ompelee joukko pieniä mustatukkaisia naisia, joista monet lähettävät melkein kaikki tienaamansa rahat köyhille ja sairaille vanhemmilleen. Ja kaikki tämä vain siksi, että tuo urheilija voisi osallistua taas ensikin vuonna Suomi-Ruotsi maaotteluun, tuohon banaaliin kansalliskiihkon ja masokismin orgiaan. Siellä tuhannet hyvin syöneet pohjoismaalaiset mylvivät kuin kiimainen sonnilauma ajattelematta lainkaan sitä moraalista dilemmaa, joka ratajuoksuun sisältyy.

Luultavasti hänen miehensä teeskentelee orgasmit. Seksi ei ole kaikille ihmisille sama asia kuin sinulle. Moni erottaa seksin ja rakastelun, molemmat voivat olla hyvinkin nautinnollisia, eri tavoin. Minä olen tuollainen pieni, mustatukkainen tyttö, joka mieluummin teen niitä lenkkareita pienellä palkalla kuin annan turpean, isoisäni ikäisen miehen köyriä itseäni anaaliin ja kuolla hiviin ja hepatiittiin.

Kapeakatseista on myös puolustaa huoraamista yleisellä tasolla vain siksi, jos itse satut olemaan niitä harvinaisia naisia, jotka kiihottuvat ajatuksesta myydä itseään rajatusti ja valinnanvaraisesti, nauttia siitä ja hyödyntää ajatusta tekemällä sillä vieläpä rahaa.

Todellisuus tuppaa olemaan jotain ihan muuta. Sä olet muuten tyypillinen esimerkki siitä, jonka tyyppisten naisten takia kaikkia naisia haukutaan huoriksi. Niin, minähän olen jo sanonut että puolustan vain vapaaehtoista seksin myyntiä, en pakottamista ja paritusta.

Minun takiani ei yhtäkään naista haukuta huoraksi, sellaiset haukkujat haukkuvat kyllä ihan omista lähtökohdistaan. Muuten, mikään ei estä haukkumasta miestä huoraksi, jos siltä tuntuu. Kerro tästä fysikaalisesta ilmiöstä lisää: Jos sä luot sellaista mielikuvaa missä on ihan normaalia ja hyväksyttävää naisena ottaa seksistä maksu, niin silloinhan sä omalta osaltas osallistut sellaisen kuvan luomiseen naisista, että se olisi jotenkin tyypillistä ajattelua naisilla.

Seksi on kypsälle ihmiselle luonnollinen asia, ja jokainen siitä nauttii, mutta minusta se on väärin että jonkun naisen pitäisi olla siinä asemassa että taloudellisten asioiden vuoksi pitäisi vasten sisintä tahtoaan alistua jonkun tyhjennys hinkiksi.

Minäkin odotan kiinnostuneena ketä ehdotetaan tähän työhön, siis kenet katsotaan sopivaksi ammattiin joka on tuottanut niin paljon tuskaa maailmassa. Ihan hyvä ajatus mielestäni, aloittaa omasta perheestään, jos on myönteinen mielipide maksulliseen seksiin. Sillä jos se nyt on niin päivänselvä asia monelle niin pitäisi olla päivänselvää että aloittaa omasta perheestä. Minä en haluaisi ainakaan että tyttäreni alkaisi tähän ammattiin jonkun pukin vuoksi jolla on ylikuormitusta sukupuolihormooneissa.

Siis kuka on kelvollinen tähän ammattiin???????? Valtion pitää ehdottomasti kustantaa korkea elintasoa niillekin jotka eivät halua alentua likaisen kapitalistin komentoon ja istua toimistossa päivät pitkät kun voisi olla vapaa ja vaikka matkustella. Sinäkin huoraamisen puolustaja voit aina mennä töihin myymään arseasi.

Kyllä varmaan sullekin riittää kysyntää homojen taholta. Se on sitten ihan eri asia, koetko asian vastenmieliseksi vaiko vaan ihan samantyyppseksi työksi kuin vaikkapa sen toimistotyön, jota käytit vastaavana esimerkkinä. Jonkun muun ajatus Jos siihen on joku vapaaehtoinen, miksi oman tyttären pitäisi ruveta alan hommiin?

Jos ei siihen kukaan rupea, niin sitten maailman vanhin "ammatti" vain tyssää siihen. Ei kai kukaan ole sanonut, että oman tyttären "pitäisi" ruveta alalle. Isän on kuitenkin hyväksyttävä se ammatti tyttärelleen, jos tytärtä kiinnostaa. Prostituutiota kannattavien isien on oltava johdonmukaisia asenteissaan.

Ei saa heittäytyä kaksinaismoralistiksi. Niin se vaan moraali romahtaa totaaliseen tappiotilaan jo pelkästään tämän keskustelun aikana. Tuolla sentään aiemmin vaadittiin, että prostituutiota kannattavien isien tulisi kasvattaa lapsensa pienestä pitäen tähän ammattiin, tai ainakin selkeästi kannustaa alalle.

Jos isä kerran haluaa että maailmassa on prostituoituja että hän itse pääsisi haureudentyötä harrastamaan , ei hänellä ole oikeutta vaatia, että kohteina on vain muiden tyttäriä. Kyllä hänen on silloin hyväksyttävä haureudentyön kohteeksi myös omat tyttärensä.

Sellainen isä, joka ei ole vaatimassa muidenkaan tyttäriä prostituoiduiksi, saa tietenkin kieltää ketään alistamasta omaakaan tytärtään sellaiseen. Johdonmukaisuutta asenteisiin, tuossa vain peräänkuulutettiin. Ei kai kukaan ole pakottamassa ketään prostituoiduksi. Kysehän on siitä, että sitä ei olla kieltämässä muilta vaikka omia jälkeläisiä ei siihen hommaan haluttaisikaan missä ei ole mitään epäjohdonmukaisuutta.

Omia jälkeläisiään ei saa kieltää, jos on sitä mieltä, ettei muidenkaan jälkeläisiä saa kieltää. Jos kerran prostituoitja tarvitaan, pitää se ammatti silloin hyväksyä myös omille jälkeläisille. Luuletko, että prostituoidut kysyvät iskältä luvan hommiin? Luuletko että yleensäkään täysi-ikäinen tarvitsee vanhempien luvan minkään ammatin tai harrastuksen harjoittamiseen?

Aivan epäolennaisia seikkoja siis. Hyväksyisin horatsun ammatin jälkeläisilleni, mutta yrittäisin käännyttää heitä ensin. Samoin tekisin, jos hän haluaisi olla esim. Minusta sotiminen ja toisten ihmisten tappaminen on paljon kammottavampaa kuin huoraaminen. Ehkei rupea, mutta pakotetaan. Kuka valvoo, kuka on vapaaehtoinen ja omaehtoinen, kuka eri syistä ajautunut ja pakotettu?

Sehän se on tarkoituskin että tyssää, se ns vapaaehtoinen on usein pakotettu tähän hommaan. Kuinka monen naisen elämä on tuhoutunut tämä "ammatin vuoksi" se ei ole inhimillistä että jonkun pitää myydä itseään että saisi elantonsa.

Ehdotus oman tyttären tähän ammattiin alkamisesta on vaan niille jotka kannattavat tätä sydämmensä pohjasta, silloin pitää näyttää että oman perheen naiset ovat yhtä kelvollisia siihen kun kuka muu tahansa. Älä silloin tee sitä toisen lapselle mitä et hyväksyisi omillesikaan. Sillä kaikilla naisilla maailmassa on sama arvo ja oikeus elää vapaasti , tehdä työtä jonka ihmiskunta on hyväksynyt, ja saada palkkansa työstään.

Se on vaan niin että kyllä jo tälläkin vuosisadalla pitäisi ihmisten olla kehittyneempiä ja ymmärtää ettei toisten ihmisten hyväksikäyttö ole juuri sinun oikeutesi. Se on vain yksinkertaisesti hyvä keino tehdä paljon rahaa lyhyessä ajassa. En haluaisi myöskään perheeni jäsenten olevan vaarallisissa töissä taikka turhana julkkiksena, joka tekee itsestään julkisesti pellen.

Ei se tarkoita, että tällaisia ihmisiä ei saisi olla. Se on jokaisen oma valinta eikä vanhempien mielipiteellä saa olla liian suurta painoarvoa.

En sinäällään tee kenellekkään mitään kannattamalla seksin myymistä. Mutta ilmeisesti tämä joka kannattaa seksin myymistä on joko myyjä tai ostaja ja yrittää hakea puolustukselle puheenvuoroa. Vapaaehtoisuudesta, ei kannata edes puhua tässä asiassa, ja vielä vähemmän aikuisuudesta. Sillä kypsä aikuinen ihminen tajuaa että se täytyy olla väärin jos hyödyntää omia halujaan seksin myyjän luona. Mutta minä en viitsi osallistua tähän keskusteluun sillä taso on aika matala, ja niin paljon ei rahaa ole että harrastaisin seksiä rahasta, kyllä sitä pitää itseänsä kunnioittaa niin seksin myyjän kuin ostajankin.

Jatkakaa ketjua ihan rauhassa, lopulta olette itse todistaneen itsellenne että seksin myyminen on oikein. Se taso se taso. En kumpikaan puoli Jooo, onneksi sitä ei kysytä matalaotsaisilta. Jos "kypsä aikuinen ihminen" ei saa tarpeitaan tyydytettyä muulla tavalla, on vallan helkkarin hyvä, että joku pystyy myymään sellaista palvelua.

Kun molemmat ovat aikuisia, täysipäisiä ja vapaaehtoisesti omilla asioillaan, niin kenelläkään muulla ei ole asiaan nokan naputtamista. Se on pelkästään sun ongelmasi, jos et sen lajin palvelua osta mutta miksi sinä kiellät sen muilta, joilla ei ole ehkä ikinä mitään muuta mahista päästä syliin ja saada seksuaalista tarvettaan täytettyä.

Oletko kade vai ahdas? Kaikki muut syyt ovat tekosellaisia. Hormonit, niin kuin kaikki muukin ihmisessä, on Luojan tms. Ja ne on luotu siksi, että ne tulevat täytetyiksi ja tyydytetyiksi, jotta ihminen voi tuntea olevansa kokonainen, kaikkine tarpeineen ja haluineen. Ja siksi he, jotka myyvät itseään rahasta, ovat ihmisinä 'isompia', suurisydämisempiä ja -sieluisempia kuin yksikään ahtaasti ajatteleva ja elävä matalaotsainen.

Tätäkin kieltolakia rikotaan Virosta tuodulla tavaralla ja tämäkin kieltolaki aiheuttaa organisoidun rikollisuuden leviämistä, turhia sairastapauksia, väkivaltaa, kiristystä ja kansalaisten yleisen lain kunnioittamisen vähenemistä. Mutta onneksi se tekee meistä parempia ihmisiä kestämään entistä julmempaa maailmaa ja terästää kansakuntamme selkärankaa kestämään kaikki tulevaisuuden haasteet.

Väittäisin, että laillista toimintaa on huomattavasti helpompi valvoa kuin laitonta toimintaa. Kuluttaja ostaa mieluummin laillisen kuin laittoman tuotteen. Tämän seurauksena laiton toiminta vähenee. Siksi, että jos tämä henkilö haluaa myydä seksiä mielellään, miksi olisin sitä vastaan? Siksi, että en näe tässä toiminnassa yhtään sen huonompaa, päin vastoin, kuin seuraavissa: Itseään myyvä nainen voi sen sijaan tulla hyvinkin mukavasti toimeen muutaman vakiasiakkaan kanssa.

Asiakkaansa voi valita, ei prostituoidun työ varsinkaan vapaaehtoisesti tarkoita sitä, että ihan kenen kanssa tahansa on harrastettava millaista seksiä tahansa, vaan myyjä tietysti määrittää ehdot. Muutama vakiasiakas pidemmällä aikavälillä on aika paljon vähemmän kumppaneita määrällisesti, kuin monella seksiä myymättömällä ihmisellä.

Voi huvänen aika Yhdenillan jutut eivät ole rinnasteisia huoraamisen kanssa, Huora ei pääosin nauti toimenkuvastaan rumien miesten tyhjennyspussina toimiessaan. Toisaalta yhdenillan jutuissa naiset harvoin toimivat tyhjennyspusseina, vaan nauttivat yhtä lailla seksistä kuin mieskin. Sulla on erikoinen kuva jostain"luksus"huoraamisesta, jossa tavallisen panon mukavana lisänä otetaan vaan se raha talteen siltä lomealta pökkijältä.

Yritä nyt tajuta, että ero tavallisen seksin ja huoraamisen välillä on siinä, että huora ei hirveästi pääse valitsemaan asiakkaitaan ulkonäön ja panokykyjen mukaan. Sulla on jotkut ihme harhat päässäs, kun luulet että tavallisesti huorilla on varaa kieltäytyä asiakkaista, jotka ei miellytä. Ne komeat mahtisonnit, ei niiden tarvitse maksaa seksistä, ne saa seksiä ilmaiseksikin, jos osaavat panna ja ovat vieläpä komeita. Kenelläköhän se vinoutunut käsitys prostituoidun ammatista onkaan, olisko sinulla?

Tiedän toki että itseään myymään pakotetut eivät nauti, eivätkä saa valita asiakkaitaan, mutta ei se sitä tarkoita, että vapaaehtoisesti itseään myyvätkin toimisivat näin. Miksi ihmeessä sitä sitten tekisi vapaaehtoisesti, jos niin olisi? Sitä "luksushuoraamistakin" on, sitä ei tietysti vain halua uskoa, kun haluaa kuvitella kaiken prostituution likaiseksi, inhottavaksi, naista pahoinpiteleväksi toiminnaksi.

Ja kyllä, on toki näiden kahdenkin ääripään välimaastossa tapahtuvaa toimintaa. Se ei poista sitä, että mukavasti työtään tekeviä ja hyvin toimeen tulevia seksin ammattilaisia on ihan riittämiin. Tutkittaisiinko kondomien sisältö DNA: Jne ja niin edelleen Yksi tuossa kyseli "no kuinja monen" otappa selvää itse niin tulet hämmästymään, mitkä jäljet seksimyynti on jättänyt ihmisiin. Moni on ottanut hengen itseltään, toiset ovat yhteiskunnan varoilla hoidettavana paikoissa joissa parannetaan huumeiden käyttäjiä, katsos kun moni ei tätä myymistä voi tehdä ilman että turruttaisi itsensä huumeilla, monelta on loppunut perhesuhteet ja lapset eivät halua edes kuulla "myyvästä" äidistään mitään, vahinkojakin sattuu ja nämä vahinko lapset sitten saavat etsiä identiteettiään koko elämänsä ajan, muutamia tapettukin myynti hommissa, mielisairaaloissa psykoosissa olevia naisia katumassa tekemisiään, ihmisten halveksunta tekee "myyjästä" sisäänpäin kääntyneen ihmisen, ja kaikki tämä vaan että joku kiima kalle saisi halunsa tyydytetyksi.

Sillä jokaisella normaalilla naisella on toive olla miehelle se ainoa sisimmässään, että on joku joka rakastaa, joku jolle on tärkeä, joku joka ymmärtää.

3. maaliskuu Nuoret homoseksuaalinen poika imee kukko Elokuvan rivo ilmapiiri ja Sharon Stonen esittämä Tuhkimo alasti video nainen pillu pyörän penkki fistaus lihavan naisen kidutusta seksichat Vanha mies 54v ehkäisy maksullinen seksi kehitysvammaisten asuntola mies naimassa tytärpuolta sex viitasaari. marraskuu Maksullista pillua panisitko lihavaa mummoa naidaan ilmaisia mature 50v aamu sperma orgiat. hohtava Homoseksuaalinen nainen I. Helsinki Sex Guide advises. Sexi elokuva runkkaa sex tytöt video seksiä sängyssä. Homoseksuaalisuus tarkoittaa sitä, että mies rakastaa miestä tai haluaa nimenomaan seksiä Thai-hieronta Pieksämäki / By seksin ostaminen escort fuck video Tukiainen nakuna uhkea sex porno videot yottube seksi maksullinen. Sex vides homoseksuaaliseen maksullista seksiä

Sex vides homoseksuaaliseen maksullista seksiä

SEKSISEURAA MIES HOMOSEKSUAALISEEN ILMAISET SEX ELOKUVAT

: Sex vides homoseksuaaliseen maksullista seksiä

PANOSEURAA NETISTÄ HOMOSEKSUAALISEEN BODY TO BODY MASSAGE HELSINKI Päiväkahviseuraa jyväskylä suuseksi homoseksuaaliseen video
MIES ETSII PARIA HYVÄ PORNO HOMOSEKSUAALISEEN Homo seksiseuraa oulu amatööri alastonkuvia
Sex vides homoseksuaaliseen maksullista seksiä Meriton homoseksuaaliseen spa kokemuksia suomi24 oulu chat